2777
2789
عنوان

اخلاق شوهرم

287 بازدید | 27 پست

خانما من شوهرمو خیلی دوس دارم اونم مسگه داره ولی اصلا بروز نمیده بعدش همش سر چیزای الکی دعوا میکنه باهام فقطم سکوت میکنه که حرصم بده برم طرفش شروع میکنه داد که برو اونور و اینا ...بعد امروز صب بیدار شده دوبار صداش کردم صبونه نیومد تو گوشیش بود بعد اومده میگه گاو شنیدم ییبار چته منم هیچی نگفتم بعد قهر کرده رفته بیرون من چیکار کنم اینو اخه اینم بگم مهربونیشم هس بعد اخلاقیاشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو هم ناراحتیتو نشون بده تا اونم بهمه کارش چقدر بده

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
بعله ..حالا در مقابل بی ادبیاش من هیچی نگفتم قهر کرده فقط میخوام امشب اصلا محلش ندم ولی از اونجایی ک ...

اگه منت کشی کنی بهش نشون میدی رفتارش با تو خیلی درسته  

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
بعله ..حالا در مقابل بی ادبیاش من هیچی نگفتم قهر کرده فقط میخوام امشب اصلا محلش ندم ولی از اونجایی ک ...

اصلااااا.. خودتو کنترل کن نزار یاد بگیره این رفتارو.. الان جلوشو نگیری دیگه نمیتونی جمعش کنی.. 

تا جایی ک من میدونم اینکه این قدر ب مرد بچسبی و بری دنبالش ،مرد رو زده می‌کنه  البته نمیدونم کامل اینطورن یا نه مطمئنا همه مردا اینجور نیستن ولی در مورد شوهر شما گویا همینطوره. خودت دیدی همش محبت کردی اون این مدلی رفتار کرده پس ی مدت راه دیگ امتحان کن  ب خودت برس اولویتت بشه خودت  معمولی باش باهاش  دمپرش نرو خیلی ،  اگه هم نمیتونی خودتو کنترل کنی نری منت کشی قبلش ب این فک کن ک باز نتیجه میشه مث قبل فایده ندارد منت کشی 

مهربونیاش وظیفه است  ولی بی احترامی هاش قابل توجیح نیست.  فکر کنم زیاد منتشو کشیدی . ی چند وقت‌منت نکش. مردا هر جور از اول زندگی بارشون بیاری همونجور میمونن

خدایا نی نیم رو به تو سپردم 🙏