2777
2789
عنوان

اخلاق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 27 پست
تا جایی ک من میدونم اینکه این قدر ب مرد بچسبی و بری دنبالش ،مرد رو زده می‌کنه  البته نمیدونم کا ...

اره درس حدس زدین شوهر من اینجوریه خودمم دیدم وقتایی که بی محلی میکنم میاد سمتم یکم که محبت کنم انگار دیوونه میشه

تلاشمو باید ایندفعه کنم چون دارم از خودم متنفر میشم

ببین جدی میگم اینو ...اگه جلوشو نگیری هر دفعه قراره بدتر بشه تو اینجور موارد اصلا نباید کوتاه بیای.. دفعه بعد دوبار صداش نکن میخوره بخوره نمیخوره نخوره.. یادت نره بچه نیست شوهرته حداقل وظیفه اش اینه احترام تورو نگه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلش نزار استارتر

منم تصميم گرفتم تا وقتي شوهرم نياد سمتم منم پيشقدم نشم

هر بار دعوا ميكنيم با اينكه نود درصد مقصر خودشه بازم منو مقصر جلوه ميده و طلبكاره

اينبار جلوي كل خانوادش همه چي رو گفت، خيلي دلمو شكست، هر حرفي كه موقع درد دل در مورد خواهرش گفته بودم، همه ي حرفا و بحثايي كه اين مدت داشتيمو به همه گفت

اصلا نميدونم بازم ميتونم دوسش داشته باشم يا نه

هميشه بهم ميگفت من از چشات ميخونم كه چقدر دوسم داري!! ولي ازين به بعد نميتونه چيزي تو چشام ببينه، درسته جلوي همه منو محكوم كرد و خودشو بي تقصير جلوه داد ولي براي هميشه دوس داشتنمو از دست داد

من با همه اخلاقاي بدش عاشقش بودم، ولي حيف😔💔

ببین جدی میگم اینو اگه جلوشو نگیری هر دفعه قراره بدتر بشه تو اینجور موارد اصلا نباید کوتاه بیای.. دف ...

اره شما راس میگین دارم زیاده روی میکنم تو دوست داشتنش ...خودمو جم کنم باید یکم فقط دعا کنبن امشب بتونم ناز کنم تا منتمو بکشه

محلش نزار استارتر منم تصميم گرفتم تا وقتي شوهرم نياد سمتم منم پيشقدم نشم هر بار دعوا ميكنيم با اين ...

عزیزم خدا کمکمون کنه منم عین توام تو نود دصد دعوا اون مقصره ولی منت کش منم ......برات دعا میکنم شوهرت سرعقل بیاد و شوهر خودم

بعله ..حالا در مقابل بی ادبیاش من هیچی نگفتم قهر کرده فقط میخوام امشب اصلا محلش ندم ولی از اونجایی ک ...

اون ناراحتت کرده تو چرا منت بکشی اخه؟

نرو طرفش بزار اون بیاد طرفت.خب همینکارو میکنی که خودتو بی ارزش میکنی عزیزم

😍💞😚