2777
2789
عنوان

قرص ویتاگنوس یا اگنوگل؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 46 پست
من هرروز میخورم حتی تو پری هیچ مشکلیم پیش نیومده برام من میخورم عسل و سیاهدونه و دارچینم قاطی میکنم ...

الان منظم شده پری؟

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر به من گفت تموم شد شروع کن   خونریزی رو زیاد میکنه

باشه مرررسی عزیزم

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
واااااا من شنیدم لاغرمیکنه هاااااا

چاق یا لاغر؟

الان منظم شده پری؟

من دوماهه دارم میخورم تقریبا ولی همراهش قرص پروژسترون میخوردم تا قطع میکردم دوسه روز بعدش میشدم

ولی این ماه دیگه قرصو نمیخورم ببینم چی میشه

یکی از تاثیراش این بود که اصلا پری شدم درد نداشتم خیلی خوب بود

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
نه بابا منم خوندم لاغر میکنه  خوردم داشتم میترکیدم .... رون و سینه و باس ن و شدیدن چاق میکنه&n ...

شاید از چیزه دیگه چاق شدی

شنیدم سینه رو بزرگ میکنه خوبه ک😃

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

با سلام 

من سه ماه قرص دوفاستون مصرف کردم که پروژسترون هست 

این سه ماه پریود منظم داشتم ولی این ماه که نخوردم 31 روزه هنوز پریود نشدم 

20 روز پیش مجددا سونوگرافی رحم و تخمدان دادم کاملا تخمدانها سالم بزرگ و با فولیکول بود 

نمیدونم چرا اینقدر پریودم نامنظم شده 

میشه کسی تخمدانهاش بزرگ باشه سالم باشه فولیکول داشته باشه ولی یائسه شده باشه ؟

با سلام  من سه ماه قرص دوفاستون مصرف کردم که پروژسترون هست  این سه ماه پریود منظم داشتم ...

سلام عزیزم با پروژسترون مطمئنا باید پریود میشدی ولی اینکه الان نشدی هم باید بری دکتر بهت احتمال زیاد امپول پروژسترون ميده فولیکولت چند بوده؟ شاید آزاد نشده که تخمک گذاری اتفاق بيفته تخمدان بزرگ خودش نشانه تنبلي تخمدان هستش از من به شما نصیحت زودتر برو دکتر چون از اينور اندومتر رحم ضخیم ميشه باز خودش دردسر داره 

بزرگترین سایز فولیکول در تخمدان چپم 12*18  بود . 

ضخامت آندومترم 7 میلی متر بود . 

منظورم از بزرگی تخمدان یعنی اینکه دکتر گفت سایزش خوبه کوچیک نشده که بگیم داری یائسه میشی 

چون دکتر میگفت کسانی که یائسه میشن تخمدانها شروع به کوچیک شدن میکنه و بعد تحلیل میره 

ولی سایز تخمدان های من از نظر دکتر عالی بود 

نمیدونم چرا اینقدر نامنظمی رو دارم تجربه میکنم الان یکساله

دکتر میگفت چند کیلو اضافه وزن داری باید کم کنی به این خاطره  من چند کیلو کمتر شده وزنم  ...

پس فولیکول خوب داشتی اندومتر هم خوبه نمیدونم عزيزم در این زمینه واقعا اطلاعی ندارم میترسم چیزی بگم اشتباه باشه 

[QUOTE=70593551]پس فولیکول خوب داشتی اندومتر هم خوبه نمیدونم عزيزم در این زمینه واقعا اطلاعی ندارم میترسم چیزی بگم ا ...

خودم هم نمیدونم 

البته ذخیره تخمکی من 0.18  بود ولی دکتر گفت اصلا مهم نیست همین ذخیره تخمدان ممکنه تا 15 سال دیگه هم تموم نشه 

دکتر به من گفت ضعیف شدم سه ماه پیش 

نمیدونم والا 

چه فرقی هست بین تنبلی تخمدان یا یائسگی زودرس ؟