2777
2789

مال منم اینجوری شده تازگیا 

مگه اینکه خودم بشینم بهش غذا بدم تا آخر میخوره یا باباش سرسفره باشه غذاشو کامل میخوره 

فکر میکنم بخاطر روحیه باشه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مال منم اینجوری شده تازگیا مگه اینکه خودم بشینم بهش غذا بدم تا آخر میخوره یا باباش سرسفره باشه غذاشو ...

منم حس میکنم  اینه 

بچه شما اضطراب یا استرس داره؟ 

بهش عرق یونجه بده 

منم این مدلی بودم خوب شدم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

منم حس میکنم اینه بچه شما اضطراب یا استرس داره؟

بله داره 

من یکم بیشتر باهاش وقت میگذرونم بهتر شده البته پسرم ۱۲ سالشه اون هم سعی میکنه بهش توجه کنه و باهاش وقت بگذرونه دخترم ۶ سالشه قبلا ناخناشو هم میجوید و بیقرار بود الان بهتر شده 

پدرش هم چند بار در روز زنگ میزنه باهاش صحبت میکنه و اجازه دادم با گوشیم به پدرش پیام بفرسته این کار احساس خوبی بهش میده

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

اگر از اول همین بوده یهو تغیر نکرده

خب یسری بچه ها همینطورین

اشتهاشون کمه

باید وعده هارو تقسیم کنی صرفا

یاد بچگیم افتادم😂💔

چقدر مامانم با قاشق میوفتاد دنبالم😂😂😂😂😂😂😂

ولی اگر امسال که مدرسه میره یهو اینطوری اشتهاش کم شده

میتونه از استرس باشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شربت لیکو رویال بی نظیره 

دختر من ۱۲ سالشه کل این ۱۲ سال منو بیچاره کرد بابت بد غذایی.بالای هزار تا دکتر و شربت و دارو.

یکی این شربت بهم خیلی کمک کرد و یکی مشاوره تغذیه بهترین گزینه هست.