2777
2789
عنوان

هیچ پسری فکر نمی کنه

194 بازدید | 25 پست

که اون دختری رو دلش رو می شکنه (یعنی اون پسر دل دختری رو می شکنه)

ممکن هست روزی عاشق اون دختر بشه

به خاطر همین ناجوانمردانه دل دختر را می شکند 

اما وقتی که عاشق دختر می شود شاید دیگر دیر باشد

چون دختر وقتی ارزشش شکسته بشه خییییلی سخت دیگه برمی گرده یا اصلا بر نمی گرده

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بسی حق

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام یسوال اگه یکی بخواد روانشناسی رو تخصصی از حیته روانشناختی بخونه رشته خاصی براش هست؟ راجب علوم ا ...

کلا روان‌شناسی تمام شاخه هایش خودش دکترای تخصصی روانشناسی داره

آره همون علوم اعصاب هم دکترای تخصصی داره

کلا روان‌شناسی تمام شاخه هایش خودش دکترای تخصصی روانشناسی دارهآره همون علوم اعصاب هم دکترای تخصصی دا ...

نه منظورم روانشناسی شناختی هست این هم تخصص داره؟ اگه داره اسمش چیه ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

نه منظورم روانشناسی شناختی هست این هم تخصص داره؟ اگه داره اسمش چیه ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

الان رو نمی دونم دکترای تخصصی کدوم گرایش های روان‌شناسی اومده اما شما اگر دفترچه های دکترای هر سال رو دانلود کنید معلوم میشه می گیرند یا خیر 

سلام عزیزم اگر بتونم در خدمتم

خواب دیدم عمم که فوت شده چندماهه 

یهو میگن زنده بوده از اول و پیداش کردن میاد من بغلش میکنم بوسش میکنم و گریه هم میکنم بعد میبینم خیلی سرحاله و با عمم که حاملس داره یه چیزایی توقابلمه درست میکنن و من اونجا شکر هم دیدم 

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
خواب دیدم عمم که فوت شده چندماهه یهو میگن زنده بوده از اول و پیداش کردن میاد من بغلش میکنم بوسش میکن ...

به نظر من هم ماشاالله وضعیت روحی ایشون خوب هست هم برای عمه باردار تون تعبیر خوب داره و هم تعبیر خوبی برای شما هست و احتمالأ قرار هست به شما خبرهای خوبی برسه 

به نظر من هم ماشاالله وضعیت روحی ایشون خوب هست هم برای عمه باردار تون تعبیر خوب داره و هم تعبیر خوبی ...

ممنون عزیزم میشه یکی دیگه بگی!

خواب دیدم تو یه حیاط هستم یه ضرح میارن میرم ببینمش میبینم بردنش داخل میرم که زیارت کنم میبینم حرم حضرت ابوالفضله یه عالمه زن دور حرم  با نقاب و لباس عربی سجده کردن و دارن نماز میخونن  چند تا عروسک با چادر عربی دور حرمه اما دست ندارن 

از خواب پریدم و نشد زیارت کنم

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
ممنون عزیزم میشه یکی دیگه بگی!خواب دیدم تو یه حیاط هستم یه ضرح میارن میرم ببینمش میبینم بردنش داخل م ...

خواهش می کنم بزرگوار 

ابن رو صادقانه بخوام بگم درست متوجه نشدم 

اما حس می کنم پیامی از خود حضرت ابوالفضل باشه 

ولی شما برای چادر و نماز و اون عروسک ها و...تو گوگل بزنید تعبیر خواب فلان چیز از نظر مثلا حضرت یوسف ،امام صادق یا....براتون تعبیر خواب واضح تر بشه

الان رو نمی دونم دکترای تخصصی کدوم گرایش های روان‌شناسی اومده اما شما اگر دفترچه های دکترای هر سال ر ...

خیلی ممنون گفتم شاید شما که تو این حوزه تخصص دارید بدونید ممنون از راهنماییتون

خیلی ممنون گفتم شاید شما که تو این حوزه تخصص دارید بدونید ممنون از راهنماییتون

حقیقتا خودم هنوز دکترا نگرفتم 

اما ممنونم از اعتمادتون♥️

خواهش می کنم بزرگوار