2777
2789
عنوان

شیرم کمه و بچم گریه میکنه

1526 بازدید | 37 پست

سلام دوستان عزیزم.پسرم امروز ۶۴ روزشه،بچم کولیک یا نفخ زیاد داره،من خیلی رعایت میکنم و همه جیزایی که بده و نفخ زاست رو نمیخورم،اما بازم شکم درد داره بعضی اوقات،دکترش بهش کولیکز داد و پدی لاکت و گریپ میکسچر.بازم بعضی وقتا شکمشو سفت میکنه و گریه میکنه.شبا اکثر اوقات شیرمنو نمیخوره،گریه میکنه و هی سینمو ول میکنه،انقو خودشو سفت میکنه ک مام کلافه میشیم،تا سینمو  میذارم دهنش یه میک میزنه  و ولش میکنه،

رازیانه و زیره رو الان چند وقته روزی دو لیوان دم میکنم میخورم اما....

دوس ندارم شیرخشکی بشه اما گاهی انقد گریه میکنه و گشنشه دلم میره و بهش ۶۰ سی سی (دو قاشق)شیرخشک میدم

خواهش میکنم راهنماییم کتید بچه ها،چیکار کنم؟

خب شبا شير خشك بده سير بشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اشکال نداره گلم بهش بده فقط با قاشق بده که از سینه نیفته

اابته اگر وزنش کمه یعنی شیرت کمه ولی اگر وزنش خوبه گریش بخاطر دل درده شیر خشک نده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره شیر خشک بده سییر شه

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

وقتی بچه پسره نباید رازیانه بخوری بلوغ زودرس میگیره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

عزیزم دختر منم کولیک داره

همین داروها رو میخوره

دکتر علاوه بر اینا گفت مقعدشو با روغن زیتون یکم چرب کن تا موقع زور زدن برای دفع گاز درد کمتری داشته باشه

برای سینه ول کردنش هم دکتر به من کامل توضیح داد

الان کامل برات تایپ میکنم

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

دوتاپیمانه ابو بذاربجوشه جوشیدزنجبیل رنده کن بریزتوش بازعفرون وچوب دارچین بذا۱۵دیقه بجوشه بدکه جوشید دوتاقاشق عسل قاتیش کن بخور معجزهههه میکنه.هم شیرتو زیادمیکنه هم ازافسردگی بدازایمان جلوگیری میکنه.هروز بخور

[QUOTE=57748682]اشکال نداره گلم بهش بده فقط با قاشق بده که از سینه نیفته اابته اگر وزنش کمه یعنی شیرت کمه ولی اگ ...[/QUOTE

وزن تولدش ۴۱۱۰ بود

الانم ۵۴۰۰ وزنش خوبه ولی گشنشه هی،سینه منم نمیگیره این ناراحتم میکنه،شیرخشک میدم راحت میخوره