2777
2789
عنوان

شیرم کمه و بچم گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 37 پست
خیلی بهتره و راستی اگه باد گلو نزنه همون باد میره رو روده هاش و موقع دفع گاز درد داره پس خوب باد ...

نه همیشه میگیرم مگه بعضی وقتا ک میخوابه،اونم بیدار میشه بعضی وقتا میزنه،جدیدا یاد گرفته با اینکه من ارغشو میگیرم خودشم میزنه

واقعا؟؟؟؟پس چی بخورم؟

گالاکتومید برامن خیلی خوب بود

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی پودره میریزی تو اب یا شیر ابمیوه روزی دوبار میخوری اگه شیرت کمه زیاد میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

اگه سینه را ول میکنه حتما باد گلو داره دختر منم همینطور اوایل نفهمیدم بعد کلی تلاش میکردم میدیدم بادگلو زد. این کولیک ایز و گریپ میسچر را چقدر میدادی. من دادم بهتر شد شبا اینقدر جیغ میزد دخترم.

بعدشم بچه اولم مثل بچه شما یه کم شیر خشک با گریه خودم میدادم شیرم کم بود رانیتیدین و کولیک ایز هم میخورد. نه سینه را درست میخورد اگرم داروهاش دیر میشد جیغ میزد از درد. دکتر گفت به خاطر این که شیر خودت و شیر خشک را هر دو به بچه میدی معده اش قاطی کرده. شیر خشک را یه هفته وقت داد قطع کنم گفت توی این یه هفته با قاشق بده.من بعد از یک روز با اعتماد به نفس همین کار را کردم هم دل دردش خوب شد هم شیشه از سرش افتاد سینه مو بهتر گرفت و با خوردنش شیرم زیاد شد. تا دو سالگیم قشنگ شیر خورد.

اگه سینه را ول میکنه حتما باد گلو داره دختر منم همینطور اوایل نفهمیدم بعد کلی تلاش میکردم میدیدم باد ...

یعنی الان میگی اگه مجبور شدم شیرخشک بدم ولی با قاشق چای خوردی؟

ی پودره میریزی تو اب یا شیر ابمیوه روزی دوبار میخوری اگه شیرت کمه زیاد میشه

دکتر گفت بخاطر نفخ زیاد بچه لبنیات نخور،پرتقال و بقیه مرکباتم نفخ داره.اوناروهم نخور.

من فقط چای و اب میخورم،و فقط اب اناناس.کلی چیزارو نمیتونم واسه نفخش بخورم 

آره عزیزم تو هم سعی کن توی یک هفته شیر خشکشو قطع کنی. توی این یه هفته اگه مجبور شدی با قاشق بدهّ منم باورم نمیشد اما بعد از یک روز دیگه قطع کردم و شیر خودمو مجبور شد بخوره و زیاد شد. هر کی میگفت شیر خشک چرا میدی مقابله میکردم باهاش که خودم دوست ندارم. اما دکتر که گفت اعتماد به نفس پیدا کردم که شیر خودم براش کافیه. و دل دردشم دیگه خوب شد. امتحان کن تا مجبور نشه به مکیدن شیرت زیاد نمیشه. یه کم شاید نسبت به شیر خشک گرسنه بمونه چند روز اما دیگه بعدش شیر خودت رو میخوره که براش خوبه