2777
2789

سلام خانوما .از قبل بارداریم همش گفتم سزارین سزارین طول بارداری هم همینطور . بچم تا همین هفته پیش بریچ بود دیگه مطمن بودم سزارینی هستم توله این هفته چرخیده😠😠رفتم با یک دکتر اشنا صحبت کردم گفت نامه از دکتر کلیه بیار که دفع پروتیین داری سزارینت میکنم نامه رو بردم دکتر قبول کرد بیمه نکرد. چندتا راه دیگم پیشنهاد داد که هرکدوم به نحوی نگرفت😢الان همه میگن کاره خداست بذار طبیعی بزایی ولی من بخاطر جفت قدامی و پایینم اصلا ورزش و پیاده روی نداشتم نتونستم که کلاس های بارداری برم .کسی بوده فقط هفته های آخرو پیاده روی کنه و زایمان طبیعی کنه؟طبیعی خیلی سخته؟ چکار کنم اخه  

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بيمه رو بيخيال شو.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

طبیعی سخت نیست کمی اولش درده وبعد رااااحت،،،از حالا پیاده رویتو شروع کن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

به نظر من كه ارزش داره طلا بفروشي پول جور كني بري سزارين

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

دکترت میتونه برات بزنه اورژانسی هزارتا راه میتونه پیاده کنه ولی بازیرمیزی فک کنم، چرااذیت میکنه؟ خیلی ها خودشون خاستن طبیعی بیارن ولی نتونستن جرواجرشون کردن اخرم سزارین شدن

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

من سزارینی ام ولی اصلا دوس نداشتم سزارین شم.

طبیعی خودت بدنیااومدن بچتو میبینی،بدنتو سالم میکنه ولی سزارین بعدش کمر درد و شکم و فلان و اینا

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡

من زیاد پیاده روی نمیکردم چون نمیتونستم نفسم بند میومد زایمانم نسبت به بقیه خوب بود کلا سه ساعت درد داشتم می ارزید بلافاصله بعدش سرپاشدم خوب بودکلا

خدایا همیشه مراقب عزیزانم باش