2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا این چهذحرفیه از قدیم میکن دیر آید ولی خوب آید اصلا به این چیزا فکر نکن به همون اندازه پسر مجرد تو سن شما زیاد فقط از خدادبخواه که سر راه هم قرار بگیرین

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

ممنونم من که از ازدواج ناامید شدم چون واقعا اصلا یه مورد هم ندارم یعنی منو به چشم پیر دختر می بینن؟

نه بابا.

بستگی به محیطتون داره.

ببین من یه بار تو بیمارستان، من تهرانم، یه خانمی رو دیدم، مال یه شهر دیگه و قومیت دیگه، خودش از منم دو سال کوچکتر بود.

من متولد ۶۲، اون ۶۴ بود.

من اونموقع دخترم ۴ سالش بود، اون خانم نوه اش ۴ سالش بود.

بعد خواهرش ۶۲ بود، یه سمت بالا هم تو دولت داشت توی شهرشون، میگفت دیگه هیچ وقت نمیتونه ازدواج کنه و پیر شد رفت و ....

محیط با محیط فرق داره.

از طرفی خودت اگر دیدت این باشه، اطرافیانت بدتر برخورد میکنن.

تهشم بهت بگم، از امام زمانت، بخواه، برات دعا کنه، یه همسر خوب قسمتت بشه.

امام زمانمون، مثل یه پدر مهربونه، بخواه ازش.

خب پسرا همسن من میرن دختر ۲۰ یا ۲۲میگیرن

کی گفته مگه همین کاربر عزیز  که زیر پست پیام گذاشت نگفت من ۳۳ همسرم ۳۴ بخوای اینطوری فکر کن واقعا همینه 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

خواستگار اصلا ندارم

نگران نباش انشالله یه مورد خوب برات پیدا میشه 

خواهرشوهرم ۲۷ سالشه قدش ۱۵۹ وزنش ۹۷کیلو موهاشم وز وز هرکی میاد خاستگاریش از وزن و موهاش ایراد میگیره منظورم مادر خواستگارشه اینم جدیدن رفته موهاشو لخت و صاف دائم کرده وزنشم داره با امپول میاره پایین خلاصه خودشو ب هر دری میزنه تا یه نفر بگیرتش ولی بلخره دروغ داره میگه ب خاستگار ک موهای خودشه بلخره ک یک روز موهاش از لختی و صافی درمیاد دروغش معلوم میشه  

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

من 46سالم نیست که

عزیزم اصلا جملات من خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من حرفای اون خانم گفتم.

اون خانم ۴۲ ساله هم میتونه ازدواج کنه، یه ازدواج خوب.

من میگم طرز فکر خواهرو اطرافیانش این بود.

شما هی میگی ۳۰ سالمه