2777
2789
کی گفته مگه همین کاربر عزیز که زیر پست پیام گذاشت نگفت من ۳۳ همسرم ۳۴ بخوای اینطوری فکر کن واقعا هم ...

آره عزیزم ولی کم هست دیگه بهم همه میگن از سن ازدواج رفتی 

عزیزم اصلا جملات من خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من حرفای اون خانم گفتم.اون خانم ۴۲ ساله هم میتونه ازدواج کنه، یه ...

کلا مردم ما برای ازدواج چون فقط ظاهر رو می بینن15تا 22می پسندن برا همینم این همه آمار طلاق رفته بالا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته هنوز برای ازدواج دیر نشده اما خودتون زندگیتون رو بسازید. درس بخونید شغلی پیدا کنید خیال نکنید ازدواج تنها راه باقی موندن در دایرۀ زندگیه! زندگی رو در درون خودتون پیدا کنید. اگر شاغل هستید دنبال ارتقاء شغلی باشید. دنبال یک هنری برید که علاقه دارید. خیلی کارها میشه کرد. اما ننشینید و غصه بخورید که چرا خواستگار ندارم. 

مدرنیته از کجا پیدا کنیم 😂😂

خیلی جاها ما سر کارش آشنا شدیم

ترکیب سنتی و مدرن معرف آنلاین محل کار محل تحصیل آشنایی ولی خب باز مرد ۳۰ سال به بالا که شخصیت داشته باشه اینجوری نیست مثل پسر جوون تر بیاد دنبالت و شماره بگیره باید مثلا یه جایی مستمر ببینه که پیشنهاد بده 

کلا مردم ما برای ازدواج چون فقط ظاهر رو می بینن15تا 22می پسندن برا همینم این همه آمار طلاق رفته بالا

پس خودت تلاش کن تو اون قشر نباشی، به قول اون خانم درس، هنر، شغل برو دنبالش، در کنارش ان شالله اونی که قسمت شماست، سر راهتون قرار میگیره

همون دیگه ما همه همش بهش میگیم اخرش ک چی بلخره دروغت معلوم میشه مو هاش ک تا اخر همینجوری نمیمونه میگه نه هروقت موهام از حالت صافی دربیاد حتی اگه شوهر کرده باشم بهش نمیگم میرم موهامو درست میکنم وزنشم داره دروغ میگه اصلا نمیفهمه فکر میکنه زندگی یکی دوروز ولی زندگی یه عمر 

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

خیلی جاها ما سر کارش آشنا شدیمترکیب سنتی و مدرن معرف آنلاین محل کار محل تحصیل آشنایی ولی خب باز مرد ...

دقیقا منم با همسرم تو محیط کار آشنا شدیم.

همکار نبودیم، من برای تست و تحویل کار میرفتم ، شرکتشون

همون دیگه ما همه همش بهش میگیم اخرش ک چی بلخره دروغت معلوم میشه مو هاش ک تا اخر همینجوری نمیمونه میگ ...

صبا دختر چرا گیر دادی روی مو آخه مو هاش فر فری درسته 

آخه مردا اونقدری حساس نیستن رو لختی یا وزی مو دخترا الان می کوبن از نو میسازن حالا این دختر رفته کراتین کرده خب مگه چی میشه