2777
2789
عنوان

میخوام تمومش کنم

162 بازدید | 23 پست

فقط بگید چطور خودم بکشم میبخشنم یا اونا هم بازخواست میکنن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

حساب کتاب اصلی اونوره

میخوای همیشه تو عذاب باشی بکش

خدا گفته هیچ رحمی به افرادی که خودکشی میکنن نخواهیم کرد 

از کجا میدونی چند صباح دیگه یه اتفاق خوب نمیوفته که زندگیت عوض شه؟

چرا انقدر ناامید

اگر بدونی کسانی که دست به نابود کردن خودشون زدن در لحظات جان دادن چقدر پشیمون هستن دیگه اسم خودکشی رو نمیاری

🪖🪖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت برم که این حالی شدی

هرچقدر هم که ناراحتی کاری به اعتقاداتت هم‌ ندارم فقط سرچ کن همین امشب یکی از قسمت های زندگی پس از زندگی رو ببین که تجربه گرش خودکشی کرده بود یا از شرایطشون چیزی دیده بود

ببین دلشو داری؟ نکن این کارو الان تو یه تاپیک ‌دیدم یه دوستمون نوشته بود دنیا دو روزه تموم‌ میشه میره

ارزشش رو‌ نداره

تاپیکتو ‌پاک‌کردی اینجا نوشتم

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

قربونت برم که این حالی شدیهرچقدر هم که ناراحتی کاری به اعتقاداتت هم‌ ندارم فقط سرچ کن همین امشب یکی ...

من نکردم پاک کردن نمیخوام خودم بکشم شاید به قول کاربری دنبال جلب توجه ام چپن دارم می ترکم میاز دارم با کسی حرف بزنم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

موضوعت عشقيه بيا خودم حلش كنم خودكشى چيه�😉

چه عشق ادمای بیچاره عاشقم میشن مگه ای کاش عشقی بود یه طوری فراموشش می کردم که خودشم خودس یادش بره ولی مسئله عشقی نیس زندگیم هس

من نکردم پاک کردن نمیخوام خودم بکشم شاید به قول کاربری دنبال جلب توجه ام چپن دارم می ترکم میاز دارم ...

حرفاتو بیا تاپیک بزن اینجا بنویس عزیزم

ولی از این فکرا نکن حتی به شوخی هم اسمشو نیار

اصلاً بشین با صدای بلند به خدا بگو دردتو

امتحانش کردی؟ من خیلی وقتا یا به خدا میگم با صدای بلند یا به امام زمان

خیلی خودمونی

چند دقیقه بعدش انگار بارش از رو شونه هام برداشته میشه

آدما داستان درست می کنن ولی اونا حلش می کنن

بگو بهشون ❤️

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

حرفاتو بیا تاپیک بزن اینجا بنویس عزیزمولی از این فکرا نکن حتی به شوخی هم اسمشو نیاراصلاً بشین با صدا ...

من حالم بدتر میشه چون خیلی عصبیم کاهی بد حرف میزنم نمی دونم چکار کنم سدم مثل ادمی که مرده تقریبا خوبم ولی شبا شبا😭💔

حرفاتو بیا تاپیک بزن اینجا بنویس عزیزمولی از این فکرا نکن حتی به شوخی هم اسمشو نیاراصلاً بشین با صدا ...

الان نیاز تارم با یکی حرف بزنم اکه میشه درخواستم قبول کن

من حالم بدتر میشه چون خیلی عصبیم کاهی بد حرف میزنم نمی دونم چکار کنم سدم مثل ادمی که مرده تقریبا خوب ...

می فهممت عزیزم

تاپیکاتو یه نگاه انداختم نوشتی می خوای چادرتو عوض کنی

مذهبی هستی؟ اهل سخنرانی و پادکست و اینجور چیزا؟

تلگرامت سرچ کن استاد محمد شجاعی، کانالشون میاد عکس پروفایل خودشونن با عمامه سفید

مجموعه سخنرانی مهارت مبارزه با غم رو گوش بده اپیزود های ۲۰ دقیقه ای داره

خودمم گوش می کنم و واقعاً کمک‌ کننده ست

الان نیاز تارم با یکی حرف بزنم اکه میشه درخواستم قبول کن

چرا که نه 🌸

می فهممت عزیزمتاپیکاتو یه نگاه انداختم نوشتی می خوای چادرتو عوض کنیمذهبی هستی؟ اهل سخنرانی و پادکست ...

باشه ممنون

عزیزم این شکلیه دکمه پذیرشش کار نمی کنه 🥲

باشه ممنون عزیزم بهترم