2777
2789
عنوان

میخوام تمومش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
حرفاتو همینجا بزن نیازی به درخواست دوستی نیست

عزیزم ایشون تاپیک زده مردا از کجا میفهمن التشون چند سانته الانم اینجا سر همین نوشتم به نظرم حق داشتم

و من معنی دقیق حش ری رو هم نمیدونم کلا حز ادبیات عامیانه اس زیاد نرید تو بهر همه چیز

اصلا بگو دلیلی عصبانی بودنت چیه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ایشون تاپیک زده مردا از کجا میفهمن التشون چند سانته الانم اینجا سر همین نوشتم به نظرم حق داشتم ...

والا من عصبانی نیستم تو کم حوصله ای

یه کامنت میزاری بعد کسی ریپلای میکنه میگی ول کن ادامه نده!

حوصله نداری کامنت نزار به همین راحتی!

دوم اینکه حرف و عملت یکی نیست میگی تاپیک رو جنسی نکن ولی خودت بدترین الفاظ جنسی رو بکار میبری!!

تاپیک هم درمورد اون خوراکی که میگفت قره قروته بود اون کامنت هم در مورد اسپرم خروس بود هیچ جا حرفی از سایز فلان زده نشد

اگه حق خودت میدونی هر لفظ جنسی بکار ببری این حق رو برای بقیه هم قائل شو و نگو تاپیک رو جنسی نکنین!!!!!

اون کلمه حش،،، هم ادبیات عامیانه نیست طرفت رو هم احمق فرض نکن نمیدونستم معنیش چیه! اگه نمیدونستی چطور تو جمله بند درست اوردیش که کامل معنا داد؟؟؟ چطور تو ریپلایی که در مورد اسپرم بود نوشتیش؟؟؟ بعد معنیش رو نمیدونستی!

میخوای تو بحر حرفت نرن حرف نزن نمیشه بگی و در بری!!!

والا من عصبانی نیستم تو کم حوصله اییه کامنت میزاری بعد کسی ریپلای میکنه میگی ول کن ادامه نده!حوصله ن ...

گفتم قبلا تاپیک زده یه نگاه به تاپیکاش بنداز بعد بیا یقه من بگیر نگفتم اصلا نمیدونم گفتم کامل نمیدونم‌ بابا ول کن چته اخه مسئله حوصله نیس مسئله نیاز نیس بیایم بهم توهین کنیم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

والا من عصبانی نیستم تو کم حوصله اییه کامنت میزاری بعد کسی ریپلای میکنه میگی ول کن ادامه نده!حوصله ن ...

اگه نگاه می کردی حرف من شوخی بود نمیدونم چی شده جدی گرفتی عزیزم بیا بدون دلیل دعوا نکنیم شوخی کردم به تو هم حرفی نزدم جدی گرفتی

گفتم قبلا تاپیک زده یه نگاه به تاپیکاش بنداز بعد بیا یقه من بگیر نگفتم اصلا نمیدونم گفتم کامل نمیدون ...

نگفتی؟ اصلا نمیدونی گفتی؟؟ کامل نگفتی؟؟؟

خوبه کامنتا ثبت میشه انقد قشنگ دروغ میگی و حاشا میکنی

قشنگ مشخصه سلامت روان نداری

دیگه ریپلایتو باز نمیکنم

نگفتی؟ اصلا نمیدونی گفتی؟؟ کامل نگفتی؟؟؟خوبه کامنتا ثبت میشه انقد قشنگ دروغ میگی و حاشا میکنیقشنگ مش ...

میگم معنیش کامل نمیدونم بابا من سلامت روان نذارم ولی تو یه دکتر برو