2777
2789
عنوان

هروقت با خواهرام و خواهر زاده ام خرید میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 49 پست
از نزدیک میبینم مادرش بهش سخت میگیره. ولی نمیدونم کار من اشتباهه یعنی؟

وفتی با مادرشه و با هم بیرونید بنظر من نگیر،اما هر از گاهی که مثلا میری خونشون یا میاد پیشت بعنوان تشویقی بگیری واسش اشکالی نداره خیلی هم خوب

جای خوبی سوالتو مطرح نکردی  بچه در نی نی سایت فقط تا مرحله حاملگی و زاییدنش اهمیت داره 

بقیه ش یا از دست دخترم چهار سالم دیونه شدم پسر شش سالم خیلی داد میزنه 

خسته شدم و این چیزاس

وقتی به سن مدرسه میرسن بچه هاشون همشون دعا دعا میکنن زودتر مدرسه باز شه چند ساعت بچه نباشه خونه  

بخر بابا براش نه خیلی 

خانمها نگران اینجا هم نگران نباشید مامان این بچه اگر ناراحت میشد و فکر میکرد بچه ش دو تربیته میشه خودش میگفت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت براش کم میذاره احساس میکنی؟

نه ولی تفکر اقتصادی خودشون به بچه هم رسیده. مثلاً یه بار همراه من بود خواستم براش دمپایی بخرم هدیه، اول که کلی گفت من خودم یه دمپایی دارم، هنوز پاره نشده(دلم سوخت گفتم بچه رو اینجوری بار آوردن که تا دمپایی پاره نشده همون یدونه کافیه، شایدم تفکر درستیه و من احساسی رفتار میکنم) بعدم که قبول کرد بخریم گفت یکم بزرگتر باشه که برا هفت سالگیم هم بمونه و من خیلی یه جوری شدم. ما خودمون در وضعیت اقتصادی ضعیف بزرگ شدیم، ولی الان هممون اوکی ایم، اما دلم سوخت واقعاً 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خب بچه نداری خرجتون کمتره

آره ولی اونا قبل بچه هم این شکلی بودن.‌سبک زندگی و تفکرشون متفاوته، کاریش ندارم. ولی درمورد بچه شون خیلی احساساتی میشم

آره ولی اونا قبل بچه هم این شکلی بودن.‌سبک زندگی و تفکرشون متفاوته، کاریش ندارم. ولی درمورد بچه شون ...

ببین ‌کسی که برای بچش برای یه اتاق مرتب کردن عروسک دومیلیونی میخره اصلا نسبت به بچش سخت گیر نیست

دلسوزی مدل خاله خرسه نکن

بعضی ها اینجا فقط برای نگهداشتن شوهر و بستن دهن فک فامیل بچه دار شدن انگاررفع نیاز بشه بسه بچه ت با ...

اینا ندار نیستن. خواهرم پرستاره، شوهرش معلم. قبل ازدواج هم هردو شاغل بودن سالها کار کردن. خونه، دوتا ماشین...  تفکرشون اینه که بچه پر توقع نشه. برا این سوالمو مطرح کردم. و الا خرج پنج تا بچه رو هم میتونن در حد اعلا بدن. 

آره نیازهاش رفع میشه. درست میگی. من از این به بعد فقط براش هدیه میخرم. بیرون در حضور مامانش خرید اضا ...

این درسته، پیش مامانش نخر تربیتش خراب میشه و یجواریی مادرشو بی ارزش میکنی

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی با هم هستید ،مادرش میگه نمیشه اینو بخریم ،شما نخر براش .چون این باعث بدتربیت شدن بچه میشه ،یه ج ...

آره من واقعاً باید همین کارو کنم. ممنونم ازتون

اره عزیژ اشتباه میکنی مسعله پولش نیس مسعله تربیت و مسعولیت پذیر بودن بچه س اگه کنترل نشه میشه یکی مث ...

تلنگر خوبی بود. ممنونم

خواهرای منم به مهربونی شما هستن خیلی بچه هام رو دوست دارن ،الان جوری شده چیزی میخوان اول میرن سراغ خ ...

این دختر تنها نوه ماست فعلآ 😊 ولی میخواستم یاد بگیرم که رفتار درست چیه. خودم بچه ندارم

وفتی با مادرشه و با هم بیرونید بنظر من نگیر،اما هر از گاهی که مثلا میری خونشون یا میاد پیشت بعنوان ت ...

بله بچه ها هم گفتن، نکته قشنگی بود. رعایت میکنم. ممنون

جای خوبی سوالتو مطرح نکردی بچه در نی نی سایت فقط تا مرحله حاملگی و زاییدنش اهمیت داره بقیه ش یا از ...

ولی نظرات درستی دادن و من ازشون یاد گرفتم. مادرش نگرانی نداره، خودم نگران بودم که نکنه تربیت مادرش درسته و من با احساساتم دارم کارشو خراب میکنم..

خداحفظش کنه براتون🌷🌷🌷 .خواهرزاده خیلی عزیزه .و البته برادرزاده .

من از نظر مالی در رفاهم. پدر مادر خودشم کم ندارن. ولی نگران بودم که نکنه دارم با احساسم تربیت خواهرمو خراب میکنم

کارشما از احساسات هست ولی اشتباه چون هیچ کسی تو دنیا به اندازه مادر دلش برای بچه اش نمیسوزه پس لطفاً توی مسله تربیتی مادر ها دخالت نکین 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️