2777
2789
عنوان

هروقت با خواهرام و خواهر زاده ام خرید میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 49 پست
کارشما از احساسات هست ولی اشتباه چون هیچ کسی تو دنیا به اندازه مادر دلش برای بچه اش نمیسوزه پس لطفاً ...

منم براهمین مطرح کردم. 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

من از نظر مالی در رفاهم. پدر مادر خودشم کم ندارن. ولی نگران بودم که نکنه دارم با احساسم تربیت خواهرم ...

آفرین به شما که اینقدر با فکری .

من به عنوان مادر بزرگترین چالشم همینه ،مثلا به بچه م میگم بستنی نخور دلدرد میگیری ،یهو ۴ نفر میگن وااای سخت نگیر بهش بده .

تازه بچه های من حساسیت دارن به پروتئین گاوی و شدیدا اذیت میشن .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آفرین به شما که اینقدر با فکری .من به عنوان مادر بزرگترین چالشم همینه ،مثلا به بچه م میگم بستنی نخور ...

ما باید در برابر مادرش احساسمونو کنترل کنیم. چون اگه با خوردن بستنی حالش بد بشه فقط مادرشه که کلی غذاب میکشه و خود بچه.. و ما بعدشو نمیبینیم. فقط حس اون لحظه بچه رو میخایم پاسخ داده باشیم. برا من تلنگر خوبی بود، ممنون

نه ولی تفکر اقتصادی خودشون به بچه هم رسیده. مثلاً یه بار همراه من بود خواستم براش دمپایی بخرم هدیه، ...

درست میگی دیگه بیش اندازه میخوان بچه رو قناعت کار بار بیارن انقدر ک بچه همش بفکر کم خریدن و نخریدنه و خیلی هم روش تاثیر گذاشته و این درست نیست 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
درست میگی دیگه بیش اندازه میخوان بچه رو قناعت کار بار بیارن انقدر ک بچه همش بفکر کم خریدن و نخریدنه ...

خودشون هم همینطوری زندگی میکنن.. نمیدونم پس دیگه پول برا چیه