خواهر زاده ام یه دختر شش ساله معصوم و حرف گوش کن و بدون توقعه. مامانش معتقده باید بلد باشه درحد نیاز بخاد و خواسته های بی رویه رو کنترل کنه. ولی جوری بار اومده که این بنده خدا هیچی نمیخاد. توی فروشگاه دیدم به لپ لپ شانسی پنجاه تومنی هی نگاه میکنه، مامانش گفت اینا الکین مامان زیاد خریدیم چیز به درد نخور توشونه، ولی من ذوقشو دیدم با خریدای خودم براش خریدم. وقتی بازش کرد یه دسته کلید قشنگ توش بود ولی حس کردم خجالت میکشه و همش میگفت خاله دست کلیدش برا خودت باشه...دلم کباب شد، نمیدونم رفتار خواهرم درسته که پر توقع نشه، و کار من اشتباهه که این وسط دلم میسوزه و براش خرید میکنم؟ همیشه میبرمش خرید کلی چیزای ریزه میزه که دوس داره برمیدارم براش، هرچی رو هم بگم مثلاً خاله این جامدادی خیلی قشنگه میخای؟ فوری میگه نه خاله من که دارم .. ولی با حسرت نگاش میکنه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
آفرین به شما که اینقدر با فکری .من به عنوان مادر بزرگترین چالشم همینه ،مثلا به بچه م میگم بستنی نخور ...
ما باید در برابر مادرش احساسمونو کنترل کنیم. چون اگه با خوردن بستنی حالش بد بشه فقط مادرشه که کلی غذاب میکشه و خود بچه.. و ما بعدشو نمیبینیم. فقط حس اون لحظه بچه رو میخایم پاسخ داده باشیم. برا من تلنگر خوبی بود، ممنون