2777
2789
عنوان

هروقت با خواهرام و خواهر زاده ام خرید میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرتون داره بچه ش رو درست تربیت میکنه شما گاهی چیزایی که دوس داره رو به مناسبتای مختلف بخر براش ،و ...

انتقاد که نمیکنم، میخام بدونم این رفتار من غلطه؟ یعنی در تضاد با تربیت مادرش هست؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

کارمادرش درستع.شمام داری بچه رو جوری بارمیاری ک وقتی بزرگ شد ببینه پدرمادر براش کاری انجام نمیدن ازک ...

خب چرا وقتی دلش یه چیز پنجاه تومنی خواسته باید نه گفت؟ واقعاً دارم اشتباه میکنم؟ 

بعضی ها اینجا فقط برای نگهداشتن شوهر و بستن دهن فک فامیل بچه دار شدن انگار

رفع نیاز بشه بسه 

بچه ت با سیب زمینی تخم مرغ هم سیر میشه و رفع نیاز اولیه میشه خوب فقط سیب زمینی تخم مرغ  میدی

البته از شماها بعید نیست پاش بیفته سیب زمینی خالی هم میدید اما به گزینه ما که نداریم چرا بچه دار بشیم فکر نمیکنید هرگز  

یعنی اشتباه میکنم وقتی میبینم یه چیز قیمت پایین رو دلش کشیده ولی مامانش معتقده خرج اضافیه میخرم براش ...

ببین قیمتش اصلا مهم نیست

چه ده هزار تومان چه ده میلیون مهم اینه که بچه بتونه هوسش رو کنترل کنه

مثلا فقط یه خرید داشته باشه نه چندتا

الان نتونه از ۴ تا خوراکی یکی رو انتخاب کنه پس فردا مثل این تاپیک پربازدید ۱۵ تومنم شوهرش بده میگ برای خرجم کم میارم! چون نمتونه انتخاب کنه چی باید بخره چی نه

خوبه خرید الکی نمی کنه ولی بعضی وقتا هم بد نیست خواهرت براش چیزی بگیره که خوشحالش کنه

میکنه این کارو. ولی در ازای پاداش یه کاری. مثلا عروسک ملودی رو توی ویترین یه مغازه دیده بود بزرگ بود دو میلیون. مامانش گفت اگه اتاقتو تا غروب جمع کنی برات میخرمش. و خریدش و اون الان همه زندگیش اون ملودیه😊

انتقاد که نمیکنم، میخام بدونم این رفتار من غلطه؟ یعنی در تضاد با تربیت مادرش هست؟

وقتی با هم هستید ،مادرش میگه نمیشه اینو بخریم ،شما نخر براش .چون این باعث بدتربیت شدن بچه میشه ،یه جوری همیشه نگاهش به دست دیگران میمونه .

خودت بعدا به یه بهانه ای براش کادو بخر .

عزیزم اون بچه ای که از دید تو مظلوم و کم‌توقع و حرف گوش کنه مطمئن باش پدر صاحاب بچه ی ننه باباشو در ...

از نزدیک میبینم مادرش بهش سخت میگیره. ولی نمیدونم کار من اشتباهه یعنی؟ 

اگ وقتی با مادرش رفتین خرید انجام میدی اره خیلی غلطه

اون میگ نه شما میخری! عزت نفس دختر خواهرت اسیب میبینه

ولی شما وقتای دیگ بخر بده مسئله ای نداره

خب چرا وقتی دلش یه چیز پنجاه تومنی خواسته باید نه گفت؟ واقعاً دارم اشتباه میکنم؟

اره عزیژ اشتباه میکنی مسعله پولش نیس مسعله تربیت و مسعولیت پذیر بودن بچه س اگه کنترل نشه میشه یکی مثل شوهرمن ک با۳۸سال سن روزی ۲۰۰الی۱میلیون خرج ات اشغالاشه سیگار.کاکاعو.نسکافه بستنی نوشابه همشم ازدممممممم نسیه ب عالم و ادم بدهکاره حرفم میزنم میگه بقول مامانم بخورمم میمیرمم نخورمم میمیرم پس میخورم خوش میمیرم.

پس نتیجه ی تربیت باتربیتو داشته باش دخالت نکنین لطفا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
حسرت نیست عزیزهوس خریدنهکدوم ادمی از خرید بدش میاد که بچه بدش بیاد؟؟ حالا هزار تا هم که براش بخری با ...

ممنونم، همین کارو میکنم..

خواهرای منم به مهربونی شما هستن 

خیلی بچه هام رو دوست دارن ،الان جوری شده چیزی میخوان اول میرن سراغ خاله ها شون ولی من اکثرا اجازه نمیدم 

رفتار مادرش درسته قطعا نیازهاشو رفع میکنه فقط چیزای اضافی نمیخره، خواسته ی بچه ها تمومی نداره گلم هر ...

آره نیازهاش رفع میشه. درست میگی. من از این به بعد فقط براش هدیه میخرم. بیرون در حضور مامانش خرید اضافی نمیکنم براش..