2777
2789

خواهر زاده ام یه دختر شش ساله معصوم و حرف گوش کن و بدون توقعه. مامانش معتقده باید بلد باشه درحد نیاز بخاد و خواسته های بی رویه رو کنترل کنه. ولی جوری بار اومده که این بنده خدا هیچی نمیخاد. توی فروشگاه دیدم به لپ لپ شانسی پنجاه تومنی هی نگاه میکنه، مامانش گفت اینا الکین مامان زیاد خریدیم چیز به درد نخور توشونه، ولی من ذوقشو دیدم با خریدای خودم براش خریدم. وقتی بازش کرد یه دسته کلید قشنگ توش بود ولی حس کردم خجالت میکشه و همش میگفت خاله دست کلیدش برا خودت باشه...دلم کباب شد، نمیدونم رفتار خواهرم درسته که پر توقع نشه، و کار من اشتباهه که این وسط دلم میسوزه و براش خرید میکنم؟ همیشه میبرمش خرید کلی چیزای ریزه میزه که دوس داره برمیدارم براش، هرچی رو هم بگم مثلاً خاله این جامدادی خیلی قشنگه میخای؟ فوری میگه نه خاله من که دارم .. ولی با حسرت نگاش میکنه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارمادرش درستع.

شمام داری بچه رو جوری بارمیاری ک وقتی بزرگ شد ببینه پدرمادر براش کاری انجام نمیدن ازکسی دیگه بخواد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

عزیزم اون بچه ای که از دید تو مظلوم و کم‌توقع و حرف گوش کنه مطمئن باش پدر صاحاب بچه ی ننه باباشو در آورده!بچه ها همه همینن!دختر  ۶ ساله من از همین شانسیا تا دلت بخواد به قول خودش آنباکس کرده،ولی کافیه یه بار جلو کسی بهش بگم نه نمیخرم!چنان خودشو به معصومیت و مظلومیت میزنه که غریبه ببینه فکر میکنه حسرتشو داره و تا حالا نداشته!😬

حسرت نیست عزیز

هوس خریدنه

کدوم ادمی از خرید بدش میاد که بچه بدش بیاد؟؟ حالا هزار تا هم که براش بخری بازم هوس هزار و یکمی رو داره یه پنج سالش رو خودم دارم دارم میبینم

خواهرت کار درستی میکنه که یادش میده درست خرید کنه 

شما  وقتی خواهرت هست براش خرید نکن کار درستی نیست کار مامانش رو زیر سوال ببری به بچه هم حس ناکافی بودن خانوادش رو بدی

اگ دوست داری تو موقعیتهای دیگ براش خرید کن بهش هدیه بده

رفتار مادرش درسته قطعا نیازهاشو رفع میکنه فقط چیزای اضافی نمیخره، خواسته ی بچه ها تمومی نداره گلم هرچی بخری بازم بیشتر و چیزای بزرگتر میخوان و نتیجه ش میشه که دیگه تو سن پایین چیزی خوشحالش نمیکنه و دیگه حتی اسباب بازیم راضیش نمیکنه بهش میگن رفاه زدگی و البته لوس و پرتوقعم میشه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهشا تو تربیت پدر مادرا دخالت نکنید منم بچه هامو کم توقع بار اورد

یعنی اشتباه میکنم وقتی میبینم یه چیز قیمت پایین رو دلش کشیده ولی مامانش معتقده خرج اضافیه میخرم براش؟ آخه دلم میسوزه نگاهش خیلی معصومه. 

بخر براش عیب نداره حسرت بدل بچه نمونه

خواهرتم فکر نکنه تا همیشه میتونه اینطوذی رو بچه ش تسلط داشته باشه دیدم کسایی که در کودکی و ابتدای نوجوانب خیلی اروم و سربراه ولی با رسیدن به سن بلوغ پرخاشگر و طغیانگر

بعدم پدر مادر تعجب که وای چرا این اینطوری شد یکعمر بکن و‌نکن امر و نهی و عقده برای بچه درست میکنن انتظار دارن همیشه همینطوری بمونه اوضاع  

وای دلم کباب شد چقدر معصومخواهرت شرایطش سخته ؟

نه پرستاره. شوهرشم معلم. ولی تفاوت منو خواهرم اینه که اونا خیلی اقتصادی و درحد نیاز خرج میکنن، ولی منو شوهرم هردو خیلی لارجیم و دست و دلباز