2777
2789

دخترا من ۲۴ سالمه

هیچوقتم  این فکرمو به قلم در نیاورده بودم

اما تا این سن من دنبال درس و کتاب و کنکور و خلاصه این موارد بودم...هیچوقت با پسری ارتباط نداشتم...عشق هم تجربه نکردم...پیش میومد گاهی مثلا خوشم بیاد از یکی اما نه من دختری بودم به حسم جامه عمل بپوشونم نه اونا حسشون بهم مشابه بود....

الان میبینم اکثر دخترا از بیست به بعد پارتنر دارن ...حتی دوستام...کلی حسرت میخورم چی میشد منم عاشقانه با یکی آشنا میشدم ...پارتنر خوب منظورمه ها از اونا که واقعا دخترو میخوان و جدی هستن...حس میکنم دیگ دوره عشق در یک نگاه و بدون شناخت خواستگاری کررن تموم شده

گاهی میگم تا این سن هیچ مورد احساسی برام پیش نیومده از حالا هم نمیاد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
بذار خودش پیش میاد ....اینکه تا حالا برات پیش نیومده واقعا اسمش شکست نیست ...و عشق در یک نگاه چیزی ب ...

فک میکنم دیگ پیش نمیاد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB