2777
2789
عنوان

رحم سرد!!غذای گرم

| مشاهده متن کامل بحث + 10303 بازدید | 66 پست

درمان بیماریهای زنان درطبسنتی خیراندیش

۱-درمان عفونت رحم :

الف) اگر عفونت همراه با خارش باشد: درمانش نشستن در وانی از سرکه است. به این ترتیب که یک

لیوان سرکه طبیعی در سه لیتر آب جوشیده ولرم را آماده کرده روزی نیم ساعت ۷ الی ۱۴ مرحله در آن

بنشینید.

ب) اگر عفونت بدون خارش باشد : تزریق واژینال عسل ۷ الی ۱۴ مرحله شبی یکبار

* توجه : دخترانی که ازدواج نکرده انداز ترکیب یک لیوان آب جوشیده ولرم به همراه ۴ قاشق غذاخوری

عسل استفاده کنند.

۲- درمان دیسمنوره(درد قاعدگی):

الف) بادکش زیر شکم و کمر ۲۱ مرحله یک شب در میان

ب) شبی یک لیوان عرق رازیانه همراه با یک قاشق مرباخوری عسل به غیر زمان پریودی  (۱۲۰ شب)

ج)  درمان اورژانسی : دم کرده دارچین و زنجفیل یا شوید  

۳-درمان مشکلات تخمدانی از قبیل( تنبلی تخمدان ـ کیست تخمدان ـ ناباروری به علت تخمک ـ

مشکلات هورمونی ـ فیبروم ) : طول درمان ۴۰ الی ۱۲۰ روز میباشد.

الف) بادکش زیر شکم و کمر ۲۱ مرحله یک شب در میان

ب) شبی یک لیوان عرق رازیانه همراه با یک قاشق مرباخوری عسل به غیر زمان پریودی

ج) دوسین روزی دو قاشق مرباخوری صبح و شام ( سه واحدعسل + یک واحد سیاه دانه نیم کوب)

د) استفاده از داروی ترکیبی زیر به صورت واژینال ۱۴ مرحله در ایام پاکی (زاج به اندازه یک نخود بیشتر

نشود + یک قاشق مرباخوری عسل + یک قاشق چایخوری روغن زیتون بودار تصفیه نشده )

*توجه : دخترانی که ازدواج نکرده اند از دود داروهای (اسفند + کندر + زاج) باید استفاده نمایند. دود را

۱۴روز باید به رحم برسانند.

توجه : درمان تکمیلی حجامت عام - حجامت ساکرال - حجامت زیر شکم   هر دو هفته یکبار میباشد

که باید تحت نظر پزشکان متخصص طب سنتی انجام گردد

منم تنبلی دارم و صورتم پرجوش هست

من چند جا خوندم علت جوش های صورت تنبلی هست

من از وقتی داروهایدکترم و استفاده کردم جوش هام کمی بهتر شده اما جاشون مونده

دکترم به من رازیانه و فرتیل اید و ویتاگنوس و لتروزل و دوفاستون داده گفته اگه این ماه حامله نباشی از ماه بعد آمپول بزن

خودمم سعی میکنم وزنم رو کمی بیارم پایین و پیاده روی میکنم

قل همه اینا پیش دکتر سنتی هم رفتم سیاهداه و عسل و روغن زدن و بادکش رو هم 4 ماه امتحان کردم حتی چند تا داروی قوی سنتی که واسه تخمک گذاری بود رو هم خوردم اما هیچ خبری نشد رفتم پیش دکتر

این دکترم هم داروی شیمیایی میده هم گیاهی

مثلا گفته از 25 پری تا شروعش جوشانده تخم هویج و جعفری بخورم

راضیم به رضای خدا و فقط منتظر معجزه هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی دارم و صورتم پرجوش هست من چند جا خوندم علت جوش های صورت تنبلی هست من از وقتی داروهایدکتر ...

چجوری بادکش انجام دادی؟

منم از قرص خوردن خسته شدم ولی دکترم حرفی از امپول نمیزنه

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

مرسی عزیزم خیلی چیزا رو نمیدونستم الان متوجه شدم

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
چجوری بادکش انجام دادی؟ منم از قرص خوردن خسته شدم ولی دکترم حرفی از امپول نمیزنه

میرفتم همون مرکز طب سنتی خودشون مینداختن

از من میشنوی علاوه بر داروها خودت پیاز درمانی هم انجام بده. بزنی تونت توضیحش هست

ورزش کن و سع کن وزنتو کم کنی

قرص چی میخوری؟

میرفتم همون مرکز طب سنتی خودشون مینداختن از من میشنوی علاوه بر داروها خودت پیاز درمانی هم انجام بده ...

وزنی ندارم 58 کیلو هستم

پیاز درمانی هم خوندم چجوریه حالمو بد میکنه اخه اب پیاز

متاسفانه جوری هستم با کمترین بویی حالت تهوع میگیرم

وزنی ندارم 58 کیلو هستم پیاز درمانی هم خوندم چجوریه حالمو بد میکنه اخه اب پیاز متاسفانه جوری هستم ...

پس همون رازیانه رو بخور و سعی کن فعالیت بدنی داشته باشی

یکی از آشناهامون برای من یه حلوا هم معرفی کرده درست کردم 40 روز خوردم فعلا قطع کردم اگه حامله نباشم یه دوره دیگه هم بعد پریود میخورم

اگه جواب داد میگم تو هم بخور اما اونم طعمش خوب نیست

پس همون رازیانه رو بخور و سعی کن فعالیت بدنی داشته باشی یکی از آشناهامون برای من یه حلوا هم معرفی ک ...

چرا همه داروهایی که کمک بارداری هستن بدمزه ان خب اییی خدااااا  

باشه عزیزم پس فراموش نکنی اگه جواب گرفتی برا منم بفرست ایشالا تو هم نی نی الان تو دلت باشه

تخمدان پلی کیستیک همون کیست میشه؟؟؟؟/الان منم اون قطره برام خوبه یعنی یا نه کیست فرق داره؟!

اين قطره هم هورموناتو تنظيم ميكنه هم اگه كيست داشته باشي رفع ميشه به بارداري هم كمك زيادي ميكنه ..اره تخمدانه پلي كيستيك همون كيستايه ريزه توشه .اين قطره هم گياهيه ضرر نداره تو نت يه سرچ بزن بعد بخور 

اين قطره هم هورموناتو تنظيم ميكنه هم اگه كيست داشته باشي رفع ميشه به بارداري هم كمك زيادي ميكنه ..ار ...

باشه مرسی عزیزم باحوصله جواب میدی

عرق رازیانه رو اگه ناشتا نخورم عیب نداره؟چون ناشتا حالمو بد میکنه اره واقعا الان فقط توی زندگیم نی ...

فک نکنم مشکلی باشه.فقط شنیدم قبل از نهار یا شام بخوری بهتره.من هروقوت یادم بیوفته میخورم

فک نکنم مشکلی باشه.فقط شنیدم قبل از نهار یا شام بخوری بهتره.من هروقوت یادم بیوفته میخورم

منم شب ها بعد شام میخورم تازه دو شب شرو کردم

اگه بخواید من میتونم دکتری که خودم میرفتم پیشش برای درمان رو بهتون معرفی کنم دکتر خیلی خوبی هستن و ک ...

فدات شم عزیزم این تاپیک مال دو سال پیشه خدا رو شکر الان دو تا دختر ناز دارم