2777
2789

دستمو می تونستم تکون بدم خیلی راحت همه جامو لمس می کردم ولی چشام باز نمیشد هر چند دقیقه یه بار کل بدنم سست میشد ولی چشام باز نمیشد هی یه آدمی روبروم می دیدم که التماسش کردم بیدار شم همش صدای تو ذهنم میگفتم توروخدا پاشم ولی هی دست و پام سست میشد همش منتظر بودم ساعت ۶ بشه آلارم گوشیم بخوره بیدار شم واییی قشنگ دستام هی می تونستم تکون بدم هی سست میشد خدا😭

شنیدم یه صدایی گفت ۴ و ده دقیقه وقتشه چشام که باز شد گوشیم برداشتم ۴ و ده دقیقه بود😭😭تموم شد اره😭اگر باز اتفاق بی افته چی دلیلش چیه این بختکه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا شاید باورتون نشه بقران 

من 8 سالم بود چند ماه قبل اینکه پدر مادرم جدا شدن توی خواب  یه زنی اومد با موهای نارنجی چتری گفت ت رو از پدر  مادرت جدا میکنم

کاربری دست دو نفره ✋️ 

بابا مغزته نترس من تا دلت بخواد اینطوری شدم مغزت بیداره بدنت خوابه 

حتی ساعتم یبار خواب دیدم بیدار شدم بلافاصله بعدش و همونه 

خلاصه اینکه همش سه جهار دقیقه روت میمونه برو کنار یکی بخواب که اینطوری شدی تکونت بده درست بشی 

قبل خواب هم به چیزی فکر نکن 

اره،نه اصلا

خب نگفتی عزیزم خوابت چطور بود به پشت خوابیده بودی؟

این حالت بهش میگن فلج خواب وقتی یه حالت خاصی میخوابی که مغز اکسیژن کمی دریافت میکنه این اتفاق براش میفته اون چیزایی رو هم میبینی بخاطر تخیلی که مغز ایجاد میکنه چون مغز بین خواب و بیداری...روحت زودتر از جسمت از خواب بیدار شده واسه همین این اتفاق میفته و الا بختکی وجود نداره

خب نگفتی عزیزم خوابت چطور بود به پشت خوابیده بودی؟این حالت بهش میگن فلج خواب وقتی یه حالت خاصی میخوا ...

نه،

اره این دلیل که گفتین خیلی منطقیه ولی وایییی خیلیییی بد بود😭هرچی التماس کردم چشام باز نمیشد😭😭😭

خب نگفتی عزیزم خوابت چطور بود به پشت خوابیده بودی؟این حالت بهش میگن فلج خواب وقتی یه حالت خاصی میخوا ...

عزیزم روح که نمیخوابه که میگی روح زودتر بیدار شده. روح خواب نداره و همیشه بیداره. این بدن ماست که به خواب میره.

عزیزم روح که نمیخوابه که میگی روح زودتر بیدار شده. روح خواب نداره و همیشه بیداره. این بدن ماست که به ...

درست عزیزم منظورم مغز انسان بود منتهی چون موقع خواب روح یکم از بدن فاصله میگیره و وقتی ذهن بیدار میشه برمیگرده به بدن اینجوری گفتم تا استارتر متوجه منظورم بشه