2777
2789
عنوان

رحم سرد!!غذای گرم

| مشاهده متن کامل بحث + 10303 بازدید | 66 پست
عه باشه کنجد دارم پس از امروز امتحان میکنم مررررسی    

كنجد خودش گرميه با أرده ميتوني در روز كاسني بخوري يه ليوان يا عرقيجاتيكه خنكه اينا متعادلش ميكنه بعدشم اگه كيست داري برو داروخونه قطره ويتاگنوس بخور من يه دوره خوردم باردار شدم 

بادکش قلق خاصی داره؟کی باید انجام بده؟؟روغن چی مثلا خوبه؟؟

بادکش تخصص میخواد باید بری یاد بگیری ولی با روغن زیتون ناحیه رحم و تخمدان رو هم از جلو هم از پشت ماساژ بده با یچی کمرتو ببند جاهایی هم که سرده نشین مثل سرامیک.به شکم و کمرت دست بزن هروقت دیدی خنکه ولی بقیه بدن گرمه یعنی نیاز به گرم کردن داره چیزای سرد نخورد یا اگه خوردی با مصلحش بخور مصلحش تو سایتای طب سنتی هست بهترین پزشک طب سنتی هم ب نظر من کرد افشاری و دریایی هستن چون خیلی منطقیه نظراشون سواد پزشکی هم دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم ریحون طبعش گرم و تره.خاکشیر سرده

من دوتاشم قاطی بود میخوردم استادمون ک کارشناس طب سنتیه گف اون باعث سردی رحم وتخمدانت شده

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
خب حتما مزاجت گرمه که جوش میزنی  با پزشک سنتی مشورت کن

حتما باز میگه گرمی نخور   

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
مرررسی خود سیاهدانه هم میگن روزی چند تا دونه ناشتا بخوری خوبه شما درموردش چیزی میدونین؟

نشنيدم اما كلا طبيعتش گرمه ،سردي نخور اما تو خوردن گرمي هم زياده روي نكن كه جوش نزني 

مثلا فلفل سياه مي گن ناشتا بخورين 

تو غذاهات زعفرون و دارچين و فلفل سياه بريز ...

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
بادکش تخصص میخواد باید بری یاد بگیری ولی با روغن زیتون ناحیه رحم و تخمدان رو هم از جلو هم از پشت ماس ...

افشاری و دریایی مال کدوم شهر هستن؟؟؟

حالا من با روغن سیاهدانه چرم کنم یه مدت شاید فرجی بشه

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
نشنيدم اما كلا طبيعتش گرمه ،سردي نخور اما تو خوردن گرمي هم زياده روي نكن كه جوش نزني  مثلا فلف ...

دقیقا من فلفل سیاه رو از غذاها حذف کرده بودم همسرم چای دارچینی خیلی دوست داره براش درست نمیکردم   ولی از امروز عزمم رو جزم کردم  

كنجد خودش گرميه با أرده ميتوني در روز كاسني بخوري يه ليوان يا عرقيجاتيكه خنكه اينا متعادلش ميكنه بعد ...

تخمدان پلی کیستیک همون کیست میشه؟؟؟؟/الان منم اون قطره برام خوبه یعنی یا نه کیست فرق داره؟!

سیاهدونه با عسل عالیه. ولی شما اول باید مزاجت را تشخیص بدن  همینطوری شروع نکن به چیزهای گرم خ ...

مزاجم رو دکتر گیاهی باید تشخیص بده؟؟یا پزشک متخصص؟!

عرق رازیانه یا دم کرده ش رو هر روز بخور.هورموناتو تنظیم میکنه

عسل و دارچین رو هم قاطی کن باهم عالیه

سیاه دانه با عسلم معجزه میکنه

اینا رو برای از بین رفتن کیستات گفتم.من بودم به پوستم اهمیت نمیدادم و هر کاری می کردم زود باردار شم

موفق باشي 👍🏻

مرررسی خانومی بایت راهنماییت

عرق رازیانه یا دم کرده ش رو هر روز بخور.هورموناتو تنظیم میکنه عسل و دارچین رو هم قاطی کن باهم عالیه ...

عرق رازیانه رو اگه ناشتا نخورم عیب نداره؟چون ناشتا حالمو بد میکنه

اره واقعا الان فقط توی زندگیم نی نی کم دارم خدا هر چی خواستم بهم داده امیدوارم اینم زود بهم بده   

پیش کارشناسهای طب سنتی برین خودشون  راهنمایی ات میکنن انشالله زود نتیجه بگیری

باشه مرسی خانومی