2777
2789
عنوان

برای پدر شدن شوهری چی بگیرم آیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3951 بازدید | 108 پست

حالا که دوچرخه دوست داره دوچرخه براش بخر بعد همون کیف پولهایی که دوست داری برش بگیری بگیر روش یه یادداشت بذار که باباجون دولتی توش رو برات دوچرخه خریدم منو دور بدی ،یه چیزی تو این مایه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوچرخه هم دوست داره میخواستم برا تولدش بخرم ولی خوب تو اتاق زایمان نمیتونم ببرمش که

جدا...خب حتما برای تولدش تهیه کن روز تولدش با پیک بیارن

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

فرزانه جان 

برای پدر شدنش یه کادو بگیر 

تو بیمارستان بهش بده 

میتونه یه چیز کاربردی یا چیز فان باشه و یا احساسی

یا ترکیبی ازینا

ولی برای تولدش را همون روز تولدش دوچرخه یا هر چی که دوست دارن بخر و بگو از طرف من و گل دختر 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
فرزانه جان  برای پدر شدنش یه کادو بگیر  تو بیمارستان بهش بده  میتونه یه چیز کاربرد ...

آره خوبه فقط یه چیزی برا خودمم دوچرخه بخرم یا فقط برای اون! آخه منم ندارم

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

نقشه گنج برای دوچرخه و صندلی تاپ یه مقدار ناهماهنگه...اخه نمی شه اینا رو قایم کرد!!!

ضمنا خانومی دوچرخه خواستی بخری کلاسیک نخر اقایون دوست دارن انواع تکنولوژی و طراحی رو وسیله شون داشته باشه ..خلاصه ی حسابیشو بخر

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
وای عاشقتونم تازه مغزم داره بکار میفته     مرسی وقت میزارین برام

خواهش میکنم 😂

باشوهری خوش بگذره،امیدوارم شوهری هم برات چیز خوب بگیره😁😁😁

ببین دیگه دارم میگم شوهری😬😬😬😂😂😂

نمی‌دونم والا،اخه بعضیا نوشته بودن ربطی ندارد به تو که چجوری صدا میزنه گفتم در همینجا ابراز ندامت کن ...

چه بی جنبه ن.

الاهی😍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
نقشه گنج برای دوچرخه و صندلی تاپ یه مقدار ناهماهنگه...اخه نمی شه اینا رو قایم کرد!!! ضمنا خانومی دو ...

اوه اوه پس قراره جیبم حسابی خالی بشه  ولی آره این باشه کادو تولدش

باید شروع کنم به پول جمع کردن

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته