سلام خانم
امیدوارم که حال دلت بهتر باشه. من چند تا از تاپیک های قبلی تون رو هم خوندم، عزیز چرا همش اصرار داری که بگی همسرم خیانت کرده، اگر همسرت و زندگی مشترک تون رو دوست داری و ایشون رو بخشیدی هی این موضوع رو مرور نکن. با یادآوری ش غرور مردت رو نشکن. بحث خیانت درجات متفاوتی داره و خودتون هم خوب می دونید که میزان خطا همسرتون چقدر بوده. شاید گفتن این حرف درست نباشه ولی شاید وجود یک خلا زمینه ساز این اتفاق بوده، با تکرار این موضوع و فاصله گرفتن از ایشون، شما داری زمینه تکرار این اتفاق رو مهیا می کنی. وقتی ایشون تمام تلاشش رو بابت جبران کردن پس تمومش کن. اول و بیشتر به خودت لطف و محبت کردی و بعد به ایشون. زن مایه آرامش مرد، در واقع زن ستون زندگی و خانواده ست. وقتی شما حس خوب به خودت و همسرت داشته باشی، مردت چندین و چند برابر این حس رو خواهد داشت که قطعا با خوردش بیشتر از همه برای شما خواهد بود.
من تجربه خودم در مورد مادر شدن رو میگم، هیچ حسی قشنگ تر از این تو دنیا نیست. من شرایط شغلی نسبتا خوبی داشتم ولی وقتی که مادر شدم، اولویت م شد مادر بودن و اصلا هم پشیمون نیستم. با این که حدود پنج شش سال هست که از محیط اصلی کارم دور شدم، چند روز پیش، باهام تماس گرفتن بابت پیشنهاد پست مدیریت. برای کار کردن همیشه وقت هست ولی برای مادر شدن نه. بزار ستون خونه و زندگی ت بمونی. با رفتارت کاری نکن که فاصله بین شما و همسرتون بیشتر بشه. این نکته همیشه مد نظرتون باشه، غرور مردت رو نشکن. هیچ وقت. یک زن قوی مرد قوی میخواد، وقتی مردت رو می شکنی قطعا قبل ش خودت از درون شکسته شدی.
خوشبخت و سالم باشید.