2777
2789
دقیقا منم همینم هیچ پناهی ندارم تا دعوا میشه میگه نمیتونی گورتو گم کن برو کم با همه چیزش نساختم که ح ...

چرا نمی گی اینجا خونه منم هست 

من جایی نمیرم ناراحتی تو برو 

خودت رو صاحبخونه بدون ،انقدر بگو تا باورش بشه تو موندنی هستی واون باید بره اگه ناراحته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درد بی کسی خیلی بده اینکه حس کنی اضافه هستی اینکه مجبوری تحملت میکنن اینکه خودما زدم به بی غیرتی مون ...

بمیرم برا دلت 😭 من‌میفهممت خودمم تو شرایط تو ام 💔

دلتنگِ توام که به دادِ دلم برسی ... 

سلام اره حتما

پیشاپیش از پاسخ گویی شما خیلی ممنونم 

راستش من میخوام برای کنکور ارشد حقوق شرکت کنم 

اما بین سه رشته خصوصی مالکیت فکری و تجارت بین الملل مرددم 

به نظرتون اشتباهه همزمان برای کنکور هر سه بخونم ؟ مدنی تجارت متون حقوقی که مشترک هستند بین هر ۳ رشته  

بین الملل خصوصی و بین الملل عمومی و آدم و متون فقه فقط تفاوت دارند . یا این کار اشتباهه ؟ رو یه چیز تمرکز کنم خوبه ؟ اخه اصلا نمیتونم بینشون انتخاب کنم . پایه ام هم متوسط به پایینه. تا آزمون هم ۵ ماه و خورده ای مونده .‌.

این کاربری تا مدتی نامعلوم دیگر فعالیتی نخواهد داشت .

پیشاپیش از پاسخ گویی شما خیلی ممنونم راستش من میخوام برای کنکور ارشد حقوق شرکت کنم اما بین سه رشته خ ...

ببین بستگی به موقعیت خودت داره . تجارت بین الملل اگه تلاش کنی بسیار میتونه برات پولساز باشه . اگه ساکن تهران هستی درباره مالکیت معنوی هم فکر کن . من زمانی ک ارشد قبول شدم دوست داشتم وکیل بشم و واسه همین خصوصی خوندم . ولی اگه به گذشته برگردم ارشد ثبت میخونم . که هم به کارم مرتبط باشه هم این ک ثبت علی رغم بی توجهی های فراوانی که بهش تو ایران شده بی نهایت شاخه پر اهمیتی هست 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

پیشاپیش از پاسخ گویی شما خیلی ممنونم راستش من میخوام برای کنکور ارشد حقوق شرکت کنم اما بین سه رشته خ ...

اگه پایه ات ضعیفه اصلا سه تارو نخون چون تو هیچکدوم نتیجه نمیگیری . فقط یکی رو انتخاب کن . بعد ببین میخوای آینده شغلیت چی باشه با توجه به اون شاخه ارشد رو انتخاب کن . نمیدونم کدوم دانشگاه درس خوندی ولی ارشد حقوق خوندن کار بسیار مشکلیه و اگه پایه ضعیفی داری باید صد برابر بیشتر تلاش کنی . من خودم تو ارشد پوست از سرم کنده شد . رو پایه ات هم خیلی کار کن.  فارغ از آزمونی ک میخوای توش شرکت کنی 

میتونم یه چیز دیگه هم بپرسم ؟ برای آدم‌خوندن نص قانون کفایت میکنه ؟ فقط نص بدون هیچ کتابی

نه برای آدم واقعا نص نمیتونه به تنهایی کافی باشه . اگه ضعیفی کتاب دکتر توکلی رو بخون