2777
2789
عنوان

کنکوری ها و مشاوره دار ها

72 بازدید | 9 پست

لطفا اگر از موسسه ای مشاور تحصیلی آنلاین گرفتید بگید تجربه تونو 

مدیکال و سیب ترش و...؟ 

اگر مشاور تحصیلی خوب سراغ دارید لطفا معرفی کنید همراه با قیمت 

لطفا بعضیا برای خودشون تبلیغ نکنن چون ی سریا خیلی تعریف میکنن بعد فهمیدم خودش مشاور بوده یا کارش تبلیغ بوده🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

دوستان میلی جایزه دعوت داره میده 😍😍😍

ده سوت معادل110 تومان

توی بازار برو برنامه میلی گلد رو دانلود کن یا سرچ کن میلی تو گوگل

کد معرف

milli-ftei8

رو وارد کن

و هدیه دعوت بگیر

حتما کد رو بزن

milli-ftei8

milli-ftei8

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیکال خوبه انگار 

من خودم مشاوره نگرفتم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
سیب ترش بی نظیره

تازه گرفتین؟قیمت میدونین؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

مدیکال خوبه انگار من خودم مشاوره نگرفتم

هم سیب ترش و هم مدیکال کلی قبولی داشتن

فقط نیمفهمم چرا اینقدر پشت سرشون بد میگن

هم سیب ترش و هم مدیکال کلی قبولی داشتنفقط نیمفهمم چرا اینقدر پشت سرشون بد میگن

مشاورایی که قبولی زیاد داشتن پیگیریشون کمتره چون دانش اموزای زیادی دارن (یجورایی)

در کل مشاور حضوری خوبتره

اگه مشاور از نوتروفیل مدیکال سیب سبز میگیری بادقت انتخاب کن

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

ع من گوش بگیر دختر بهترین مشاورت خودتی من مشاور با قیمت بالا داشتم هی میگفتم میخونم قدرشو میدونم تهشم گزارشکار فیک دادم یه برنامه راهبردی خوب مث قلمچی رو نگا کن مطابق باهاش بخون ببین اینو منی دارم بهت میگم الان ۲۱ سالمه هنوز دانشگاه نرفتم نه اینکه خنگم تیزهوشان بودم ولی خریت کردم وقتی هم کار سفت و سختتو ول میکنی سخت میتونی دوباره به اوج برسی 

ع من گوش بگیر دختر بهترین مشاورت خودتی من مشاور با قیمت بالا داشتم هی میگفتم میخونم قدرشو میدونم تهش ...

سلام من کاملا درک میکنم 

خودم 19 هستم و حرفات کاملا درسته 

ممنونم و موفق باشی