2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه هر چه بادا باد😂ولی گفتم که با این دید برو جلو که هرچی شد مهم نباشه براتتو نخ بده دیگه بقیش به ...

آویزونش اصلا نشدم دو ماه پیام ندادم تا خودش داد الانم دو هفته گذشته خیلی دلم تنگ شد فقط برای رفع دلتنگیه حس پوچی دارم اگه پیام ندم

چی بگم خواهرم؟ چی بگم؟ فقط میدونم من بخوام کاری کنم انگار ارزش خودمو آوردم پایین فکر کن پیام من سین ...

پس اگه واقعا فکرمیکنی راهی نیس رها کن

ببین اینو با تضمین بهت میگم نصف افکاری که تا ۳۰ روز بعد جدایی میاد تو ذهنت از بیکاریه

انقد واسه خودت دغدغه ذهنی درست کن و مشغول به کارای مختلف شو یهو میبینی اصلا طرفو یادت رفته

پس اگه واقعا فکرمیکنی راهی نیس رها کنببین اینو با تضمین بهت میگم نصف افکاری که تا ۳۰ روز بعد جدایی م ...

اره الان هی خودمو مشغول میکنم ولی گند بزنن که هر چی میبینم چیزایی که اون دوست داره یا اصلا به همچین جیزاییه ولی در کل زیاد دیگه مثل قبلا فکر نمیکنم

پس اگه واقعا فکرمیکنی راهی نیس رها کنببین اینو با تضمین بهت میگم نصف افکاری که تا ۳۰ روز بعد جدایی م ...

من وقت سر خاروندن ندارم ولی لعنتی از ذهنم نمیره بخدا الان یه لنگه پا رو هوام تاپیک زدم

اره الان هی خودمو مشغول میکنم ولی گند بزنن که هر چی میبینم چیزایی که اون دوست داره یا اصلا به همچین ...

همون که گفتم زمان بده وقتی که حس کردی داره تقریبا پاک میشه جایگزین کن

ولی نه با یه ادم بدردنخور که صرفا بخوای تنها نمونی

میری با یه ادمی که اون تو رو بیشتر میخواد تا تو اونو

بذار حس ارزشمند نبودنی که ازت گرفته بهت برگرده

مآل من هنگام چرت و پرت زیاد میگه میگه دور شو همه همینو میگن درستش پس همینه دیگه اعصاب روان خودمو خور ...

اگه پیام دادنت قراره بیشتر طرد بشی همون پیام نده نتیجه اش مهمه.من میدونم طرد نمیکنه منتظره دل اونم تنگه