2777
2789
عنوان

سیستم آموزشی دهه شصت

84 بازدید | 12 پست

عالم بری**نه سر  بنیانگذاران سیستم آموزشی دهه ۶۰

واقعا اونایی که مردن گو*ه به قبرشون 

اونایی هم که زنده هستن بهتر برن زیر خاک

من سوم راهنمایی بودم مسواک درست زدن یاد گرفتم برای اولین بار مدرسه ما معلن بهداشت اومد اون یاد داد زمانیکه تمام دندونام خراب شده بود 

یعنی ۷ سال هر روز رفتم مدرسه اما یه مسواک زدن به ما یاد ندادن 

آخه بچه ای که مسواک زدن بلد نیست ریاضی و علوم و دینی و اجتماعی به چه دردش میخوره توی زندگی مسئولین بی خرد ما شعور نداشتن اینو بفهمن 

الان ۴۰ سالمه یه دندون سالم ندارم هر سال هم دارم کلی هزینه میکنم 

الهی خیر نبینن

الان میبینم توی کشورهای خارجی بچه ها حتی بستن بند کفش رو هم توی مدرسه بهشون آموزش میدن اونم نه حالا از ۱۰۰ سال پیش سیستم آموزشی بر مبنای آموزش مهارت زندگی بوده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم پدر و مادرت باید قبل مدرسه بهت یاد میدادن و تو رو دندون پزشکی میبردن برا ویزیت مدرسه که خیلی دیره نمیخوام از نظام گوه اموزشی دهه شصتی دفاع کنم که بیست و یکی دو سال توش زجر کشیدم ولی این نه

یعنی .... تو تربیت و حرف زدنت

چون مسواک زدن رو خانواده باید یاد بدن نه مدرسه

از همون وقتی که دندونات دراومد باید برات مسواک می‌خریدند

یعنی تو خانواده و طایفه‌ی شما کسی نمیدونسته مسواک وجود داره؟

در این که سیستم آموزشی مون مزخرف بوده و هست که حرفی نیست اصلااما اینو باید پدر مادرت آموزش می دادن ع ...

عزمزمه پدر مادرم بی سواد بودن خودشون بلد نبودن ناسلامتی ما رو فرستادم مدرسه که چیزایی که خودشون بلد نبودن مدرسه به ما یاد بده

یعنی تو هیچ سهمی از تربیتت برای پدر و مادرت قائل نیستی که توقع داری بند کفشت رو هم مدرسه ببنده؟آدم ت ...

یعنی کشورهای پیشرفته اروپایی احمق هستن که بستن بند کفش رو هم حتی توی مدرسه یاد میدن !!

درسته پدر مادر خیلی چیزا رو یاد میده اما اونا متخصص که نیستن به خاطر همین ناقص و با هزار تا ایراد یاد میدن

همون طور که به من مسواک زدن رو یاد دادن            اما مسواک زدن درست کجا ؟ 

اون مسواک زدنی که یه پدر مادر بیسواد یاد میدن کجا حتی من دیدم با سوادش هم خیلی کارها رو درست و تخصصی بلد نیستن یاد بدن 

به نظرم پدر و مادرت باید قبل مدرسه بهت یاد میدادن و تو رو دندون پزشکی میبردن برا ویزیت مدرسه که خیلی ...

درسته خیلی دیر بود ولی ۷ سالگی یاد میگرفتم خیلی بهتر بود که ۱۴ سالگی یاد بگیرم بعد از خراب شدن کل دندونام

مگه بچه رو از ۳ ۴ سالگی یاد نمیدن مسواک بزنه؟ چون مدرسه از ۷ سالگی شروع میشه و به نظرم تو اون ۷ سال ...

درسته خیلی دیر بود ولی ۷ سالگی یاد میگرفتم خیلی بهتر بود که ۱۴ سالگی یاد بگیرم بعد از خراب شدن کل دندونام

شما فکر کنید پدر مادرم بی مسئولیت بودن یا بیسواد بودن یا اصلا جدا شده بودن و افسرده بودن که در جامعه فعلی ما کم نیستن؟

مدرسه نباید اساسی‌ترین مهارت زندگی یه انسان رو که از کودکی تاپیری بهش نیاز داره رو بهش صحیح آموزش بده 

نباید شک کنه شاید کسی صحیح بلد نیست و ممکنه آسیب جبران ناپذیری ببینه!!؟؟

البته ما پدر مادرم از سه چهار سالگی بهم میگفتن مسواک بزن ما هم میزدیم اما روش صحیح بلد نبودیم 

لطفا قبل از نظر دادن یه کم فکر کنید عزیزم 

یعنی .... تو تربیت و حرف زدنتچون مسواک زدن رو خانواده باید یاد بدن نه مدرسهاز همون وقتی که دندونات د ...

شما فکر کنید پدر مادرم بی مسئولیت بودن یا بیسواد بودن یا اصلا جدا شده بودن و افسرده بودن که در جامعه فعلی ما کم نیستن؟

مدرسه نباید اساسی‌ترین مهارت زندگی یه انسان رو که از کودکی تاپیری بهش نیاز داره رو بهش صحیح آموزش بده 

نباید شک کنه شاید کسی صحیح بلد نیست و ممکنه آسیب جبران ناپذیری ببینه!!؟؟

البته ما پدر مادرم از سه چهار سالگی بهم میگفتن مسواک بزن ما هم میزدیم اما روش صحیح بلد نبودیم 

عزیزم شما هم جای من بودی توی این بی پولی و گرونی هزینه های دندون ، ادب رو در حق باعث و بانی این ظلم میزاشتی کنار 

واقعا حق مسئولان بی خرد ما همین ادبیات هست