2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگید عادیه این کار شوهرم من الکی حساسم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 111 پست
ماست را بهت حق میدمولی بذار بچه ات ضدضربه باربیاد من دهنی همه را میدم بچه ام حساس نیستم مگه بیمارباش ...

چه کاریه بچه حتی دهتی پدر مادرشو هم نباید بخوره شاید خوردیه ساعت بعد مشخص شد  مادرش مادرش ویروس داشته   حتما باید به بچه هم انتفال بده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنداز دور دبه ماستواین کثافت کاریا چیه میکنن

بخدا میخواستم همینکارو کنم 

ولی میگم نه یه مدت ماست میارم نمیخورم تا بفهمه 

یبارم بابام اینا اومدن عمدا میگم ماستشونو نصفه بخورن همینکارو میکنم تا بفهمه چه انتظارای مسخره ای دارن

نکن بابا. هزارتا ویروس اومده، ممکنه علایم هم نداشته باشن. بیچاره اون بچه!

از همه بچه ها قوی تر بار اومدن. 

الان شما بچه های عراقی را ببین هیچکدوم این بهداشتی که ماداریم رو ندارن خیلی قویتر و سالمترن 

دهن مادرشوهر مگه جذام داره انقدر ادم حبهه بگیره 

بخدا میخواستم همینکارو کنم ولی میگم نه یه مدت ماست میارم نمیخورم تا بفهمه یبارم بابام اینا اومدن عمد ...

ببین اگه شوهرت غیر مستقیم میخواست بفهمه باید تا الان میفهمید ، خیلی رک بگو دیگه غذاهارو باهم قاطی نکن من چندشم میاد

بعضیا چندششون نمیشه دوتا از عروسای مام اونطورین ولی خونه ما رعایت میکنن

شمام مخلفات آوردنی بذار وسط قاشق بذار توش تا بریزن رو غذاشون

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
ماست بریزید دور بره حالم بهم میخوره از این کارا آدما باید شعور داشته باشن قاشق دهنی داخل ماست نزن اس ...

تو بشقاب خورشت قاشق میزارم بعد یهو میبینم مادرش با قاشق خودش داره میریزه آخر سرم همه بشقابارو یکی کرد همشو ریختم برا خودش تو ظرف ببره

بخدا میخواستم همینکارو کنم ولی میگم نه یه مدت ماست میارم نمیخورم تا بفهمه یبارم بابام اینا اومدن عمد ...

یا میتونی اون دبه ماستو بزاری برا خودش بگی فقط تو بخور

وای حرصم گرفت

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

از همه بچه ها قوی تر بار اومدن. الان شما بچه های عراقی را ببین هیچکدوم این بهداشتی که ماداریم رو ندا ...

عزیزم زن و طبع هر منطقه و کشور متفاوته ، شاید بچه های عراقی ژنشون خوبه 

حالا چه اجباریه آدم وقتی چندشش میاد دهنی دیگرانو بخوره ؟ حالا میخواد مادرشوهر باشه یا میخواد مادر خودش باشه