2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگید عادیه این کار شوهرم من الکی حساسم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بشقاب خورشت قاشق میزارم بعد یهو میبینم مادرش با قاشق خودش داره میریزه آخر سرم همه بشقابارو یکی کر ...

یا خدا 

من باشم سکته میکنم در جا 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

میدونستی ما روایت داریم از نیم خورده بقیه مومنان بخورید واکسن هست؟

روایت های جعلی زیادن 

انقدر بیماری زیاده 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ماست را بهت حق میدمولی بذار بچه ات ضدضربه باربیاد من دهنی همه را میدم بچه ام حساس نیستم مگه بیمارباش ...

دهنی بقیه میدی که ضد ضربه بار بیاد ؟

ضد ضربه ؟

خدایااااااااا 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

با این اوصاف چطور دلت برمیداره توی خونه‌شون چیزی بخوری؟

🤔🤔🤢🤢🤢🤢تاحالا به این بخشش دقت نکرده بودم ولی کثیفه کلا مثلا سبزی برامون میریزه تو مشما فریزر بعدش با دهنش فوت میکنه باد بشه مشما درشو میبنده میگه بهتر میمونه من نمیخورم ازش

یا شورتشو تو ظرفشویی میشوره و آویزون میکنه دستگیره کابینت 

اینجوری باشه اصلا نباید برم خونشون

جلوی شوهرت بنداز دور و بگو دیگه اینکار و نکن چون من چندین میشه ، جلوی مادرشوهرت نکن ولی قاشق دهنی رو ...

اره الان که فکر میکنم میگم کاش میرفتم قاشق می‌آوردم برا بچم ولی انقدر اینا اخلاقاشون عجیبه و همچی بهشون برمیخوره میترسم ازشون

بچه صبح تاشب تو حلق پدرمادره بخواد ویروس بگیره میگیره عشقم

گفتم حتی پدر مادر نه دیگه دهنی هر ننه قمری رو بچه کل سال مریض میشه اونوقت .والا من خودم اتقدر مراقبت میکنم حتی خودم سرما میخورم بچه هام نمیگیرن ازم .ازشون فاصله میگیرم .ماسک میزنم مدام میگم دستاشون و بشورن اسفند دود میکنم .پنجره  رو باز میزارم  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
از همه بچه ها قوی تر بار اومدن. الان شما بچه های عراقی را ببین هیچکدوم این بهداشتی که ماداریم رو ندا ...

ولی از شوخی گذشته من قاشق دهنی خودمم نمیدم بچم بخوره مادر خودم باشه هم چون باهاش راحتم خیلی راحت میگم بحث مادر شوهر نیست، خیلی بیماری ها هست که از طریق بزاق انتقال میشه و ممکنه خود شخص هم ندونه چون دوره خاموشه