2777
2789

تاپیک منو بخون

چندتا ساده و خوشمزه نوشتم

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1720573/تاپیک-دائمی-آشپزیشیرینی-پزیسفره-آرایی

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
من فقط چندتا توصیه میکنم باهمسایه گرم نگیر راز دلتم بهش نگووو . 

ای گفتی هزاران لایک داری غلطی که دور از جون من کردم و الان از اونجا رفتم ولی ترسش باهامه چون چپ افتاده باهام همه راز دلمم مبدونه 

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍

ن بابا این دوست باشگاهیمه سه ساله میشناسمش هرشب میبینمش سه سانس باهم میریم ولی سه ماهی میشه همسایه هم شدیم یه سر اومد خونه ام اردور اجیل خوری اورد من گلدون بردم دیروز اومد میک اورد منم گفتم یه چیز ببرم کلا پنج تا دوستیم همسایه و همباشگاهی هم هستیم هفته ای یبار خونه یکی دورهمی داریم بیشتر در مورد ساختمون و بچه ها صحبت میکنیم چیز خاصی نیس