2777
2789
عنوان

آخه من نمیرم واسه این پسر 😭 اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 6185 بازدید | 230 پست
عزیزم من از بحث های شما بی اطلاع ام طرف شخص خاصی هم نگرفتم فقط میدونم درست نیست آرزوی بد براکسی کنیم ...

خیلی هم درسته شماهم دوست عزیز تا توی شرایط قرار نگرفتی پیش داوری نکن ممنون ازت ❤️

آره تازه رابطه هم داره باهاش انقد ساده اس اومده بمن طعنه میزنه میگه مال من برا رفع نیاز میاد سراغم م ...

دوست من عاشق پارتنرش بود همش باهم چت میکردن همینکه کارش تموم کرد نیازش بر طرف شد ولش کرد رفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی هم درسته شماهم دوست عزیز تا توی شرایط قرار نگرفتی پیش داوری نکن ممنون ازت ❤️

چون تو شرایط قرار گرفتم گفتم .

بنده اینجا آنقدر دلم از کاربرا شکست خدا شاهده. انقد اشک های پِیاپِی ریختم که همین الان صحنه های استرس و تپش قلبم جلو چشمم رد شد ... 

اما شمارو هم درک میکنم قرار نیست همه شبیه هم باشیم

انشالله حال دلتون همیشه عالی

اسی جان من و همسر ی مدت با هم دوست بودیم یک سالم عقد الانم ۸ ساله ازدواج کردیم پیاماش و بهت نشون بدم ...

کاش اینو اونایی بفهمم که هعی انرژی منفی میدن این پسر ذاتش درسته 

پایدار باشید الهی 😍

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

پسری که دوستتون داشته باشهحرف نمیزنه عمل میکنه

تو عمل بهم ثابت شده 

این پسر هر چقدر کار می‌کنه پس انداز می‌کنه دست منه

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️