با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمیتونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بیاحترامی ، بیادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای میکنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️
با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمیتونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بیاحترامی ، بیادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای میکنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️
عزیزم ناراحت نشوبا این چتی که من دیدم خیلی زود دلش میشکنهتازه فکر میکنه زبون ریختن مرد یعنی خیلی دوس ...
آره تازه رابطه هم داره باهاش انقد ساده اس اومده بمن طعنه میزنه میگه مال من برا رفع نیاز میاد سراغم مال تو برای همونم نمیاد 😂😂😂
نمیدونه این اولشه
پسری هم که قبل ازدواج ب دختره دست بزنه معلومه دیگه هدفش چیه مدتی با این خوش باشه ازش خسته میشه میره سراغ بعدی تازه پسره هنوز ۲۵ سالشه وقت زیاد داره برا این کارا
از کجا میدونی استارتر عزیز دلت چجوری دل منو شکسته و حرفای چرتو پرت بهم زده و خودشم شروع کرده
عزیزم من از بحث های شما بی اطلاع ام طرف شخص خاصی هم نگرفتم فقط میدونم درست نیست آرزوی بد براکسی کنیم ی چیزایی انقد دردناک و تلخ هست که آدم حتی واسه دشمنش هم نمیخواد .
دوستانی که میگید یک سال دیگه پیام بذار ما چهار ساله باهمیم 😂 رفتارش همین بوده و هیچوقت از این تغییر ...
اسی جان من و همسر ی مدت با هم دوست بودیم یک سالم عقد الانم ۸ ساله ازدواج کردیم پیاماش و بهت نشون بدم فک میکنی تازه رل زدیم جونمونم برا هم میدیم مخصوصا همسرم به گذر زمان نیست که به معرفته
بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم