2777
2789
عنوان

آخه من نمیرم واسه این پسر 😭 اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 6185 بازدید | 230 پست
خیلی بی ادبه و بی ملاحظه اومده تو یکی از تاپیکای من شرکت کرده از همون اول شروع کرده ب توهین کردن ما ...

عزیزم ناراحت نشو

با این چتی که من دیدم خیلی زود دلش میشکنه

تازه فکر میکنه زبون ریختن مرد یعنی خیلی دوسش داره

خیلی بی ادبه و بی ملاحظه اومده تو یکی از تاپیکای من شرکت کرده از همون اول شروع کرده ب توهین کردن ما ...

درسته نباید این کار رو میکرد 

حق با شماست آدم نباید از زخم های کسی برای ضربه زدن بهش استفاده کنه

مخصوصا خیانت که روح روان آدمو نابود می کنه 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستم درد نکنه خوب میکنم نظر میدم زیاد ناراحتی قفل کن تاپیکاتو

شخصیت نیست که 

موفق باشی عزیزم 

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

بیحیال عزیزم فکرشو نکن

یه بارم یه از خدا بی خبر بخاطر سگ گردانی یه توهینایی بمن کرد که من فقط به خدا واگذارش کردم خیلی حرفای زشتی بهم زد

شخصیت نیست که موفق باشی عزیزم

تو خیلی با شخصیتی اره ؟ از طرز حرف زدنت و توهین کردنات و تازه کردن داغ دل یه خیانت دیده معلومه چقد متشخصی برو عامو برو به درسو مشقت برس 

از طرز زندگیت و تاپیکات شخصیتت فریاد میزنه 

عزیزم ناراحت نشوبا این چتی که من دیدم خیلی زود دلش میشکنهتازه فکر میکنه زبون ریختن مرد یعنی خیلی دوس ...

آره تازه رابطه هم داره باهاش انقد ساده اس اومده بمن طعنه میزنه میگه مال من برا رفع نیاز میاد سراغم مال تو برای همونم نمیاد 😂😂😂

نمیدونه این اولشه

پسری هم که قبل ازدواج ب دختره دست بزنه معلومه دیگه هدفش چیه مدتی با این خوش باشه ازش خسته میشه می‌ره سراغ بعدی تازه پسره هنوز ۲۵ سالشه وقت زیاد داره برا این کارا 

ناراحت نباش عزیزمم حتما لیاقتو نداشته خیانت کرده 🙂❤انشالله حالت خوب باشه همه جا

از کجا میدونی استارتر عزیز دلت چجوری دل منو شکسته و حرفای چرتو پرت بهم زده و خودشم شروع کرده

عزیزم من از بحث های شما بی اطلاع ام طرف شخص خاصی هم نگرفتم فقط میدونم درست نیست آرزوی بد براکسی کنیم ی چیزایی انقد دردناک و تلخ هست که آدم حتی واسه دشمنش هم نمیخواد .

دوستانی که میگید یک سال دیگه پیام بذار ما چهار ساله باهمیم 😂 رفتارش همین بوده و هیچوقت از این تغییر ...

اسی جان من و همسر ی مدت با هم دوست بودیم یک سالم عقد الانم ۸ ساله ازدواج کردیم پیاماش و بهت نشون بدم فک میکنی تازه رل زدیم جونمونم برا هم میدیم مخصوصا همسرم به گذر زمان نیست که به معرفته 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

آره تازه رابطه هم داره باهاش انقد ساده اس اومده بمن طعنه میزنه میگه مال من برا رفع نیاز میاد سراغم م ...

سنش کمه.بذار سرش به سنگ بخوره میفهمه

تو هم به خاطر یه کاربر رندوم خودتو ناراحت نکن.ارزش ندارن