2777
2789
عنوان

چرا این توهم هست چشم رنگی وپوست سفید قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کاملا فرهنگ اروپارو میدونم

شما ک زندگی نکردین و بزرگ نشدین عزیزم،خانواده اروپایی هم نداشتین،نه پسر های خاورمیانه رو فقط واسه درامدشون..،اگر داشته باشن،بین دوتا شرایط اصلا،عزیزم شما حتی مهاجرت هم بکنی باز فرهنگ مردمو نمیتونی بفهمی کاملا😄

🇮🇷🇷🇺
شما ک زندگی نکردین و بزرگ نشدین عزیزم،خانواده اروپایی هم نداشتین،نه پسر های خاورمیانه رو فقط واسه در ...

خانواده اروپایی؟ خیلی از دورگه هارو می‌شناسم حتی داخل اصفهان یه دختر اوکراینی شوهرش ایرانیه عکسشو میزارم پسرش عروسکه بلوند چشم آبی،  درضمن داخل اروپا فقط چشم رنگی و سفید بورهای لبنان ترکیه ایران روسی سفید محسوب می‌کنند مثل ایشون مدل دورگه روسی مازندرانی گیلانی 

اون برای شرق هستش که در‌واقعیت جزو وایت های روسیه حساب نمیشن عزیزم خود غرب نود درصد ابی و سبزن قهوه ...

فقط اسکاندیناوی و شرق اروپا چشم آبی زیاده وگرنه ایتالیا اسپانیا جنوب اروپا و بالکان اکثرا چشم قهوه ایی اند هشتاد درصد  و بلوند کم دارند  ،در مورد ایران هم فقط گیلان اردبیل مازندران ارومیه و آذربایجان سفید چشم رنگی بور زیاد دارن مخصوصا انزلی 

خانواده اروپایی؟ خیلی از دورگه هارو می‌شناسم حتی داخل اصفهان یه دختر اوکراینی شوهرش ایرانیه عکسشو می ...

راستش ربطی ب حرف من نداشت،اینجا همه چشم های روشن دارن خودمم همینطور،ولی نژاد وایت کلا پدر یا مادر اروپایی باید باشه حتی اگر فیچر های وایت هم نداشته باشه

🇮🇷🇷🇺
راستش ربطی ب حرف من نداشت،اینجا همه چشم های روشن دارن خودمم همینطور،ولی نژاد وایت کلا پدر یا مادر ار ...

پس چرا بلوند ها و چشم روشن های گرجستان و روسیه و ایران یا ترکیه رو داخل آلمان آمریکا کانادا وایت محسوب میکنن؟

راستش ربطی ب حرف من نداشت،اینجا همه چشم های روشن دارن خودمم همینطور،ولی نژاد وایت کلا پدر یا مادر ار ...

الان ایشون پدرش روسه مادرش قفقازی مازندرانی وایت هست در اروپا ؟ چشم آبی خاکستری و قدش ۱۷۷ هست مدل هست داخل اینستاگرام