2777
2789
عنوان

انتقال جنین و آی‌وی‌اف موفق

181 بازدید | 14 پست

سلام خوشگل خانما 

امیدوارم هیچ وقت غم تو دلاتون نباشه 

میشه هر چی در مورد اینکه چیکار کنم تا انتقال موفق  داشته باشم بهم بگید ؟

فقط یک هفته وقت دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخر شب قبل خواب شکمت با روغن سیاهدونه چرب کن میتونی یه قطره هم بندازی تو نافت با پارچه ببند چیزای مقوی بخور قبل رفتن برا انتقال تو یه لیوان یه بار مصرف نشاسته ذرت حل کن بخور بعد انتقال هر روز نشاسته بخور غذاتو تا سه روز اول سعی کن تو جات بخوری بعد از سه روز بلند شو قدم بزن از دستشویی فرنگی استفاده کن اب انار برا خونرسانی رحم عالیه روز انتقال اگه ادرار داشتی ایستاده  ادرار کن 

گوشی کمتر استفاده کن ماکارونی خیلی خوبه چون نشاسته داره یه فلش پر برنامه کودک شاد کن نگاه کن سعی کن سرگرم باشی زیاد نخواب چیزای گرمم نخور تخم مرغ آبپز با سیب زمینی هم خوبه نشاسته هم گندم نخور ذرت بخور چون گندم گرمه 

فدات عزیزم چون خودم ای وی افی بودم هر چ تجربه بود در اختیارت گذاشتم

من واقعا میترسم 

از نتیجه نه هااا ، بلاخره هرچی خدا بخواد 

ولی نمیخوام کم کاری من اوضاع رو‌خراب کنه 

من واقعا میترسم از نتیجه نه هااا ، بلاخره هرچی خدا بخواد ولی نمیخوام کم کاری من اوضاع رو‌خراب کنه

من از خانمای ای وی افی شنیدم لوبیا سبز برای قبل و بعد انتقال از تغذیه خیلی خوب بوده اب پز کن بخور 

من واقعا میترسم از نتیجه نه هااا ، بلاخره هرچی خدا بخواد ولی نمیخوام کم کاری من اوضاع رو‌خراب کنه

انشالله که خدا دامنتو سبز میکنه به حق فاطمه زهرا کم کاری نه رعایت کن انشالله حله 

عزیزم اصلا استرس نداشته باش، خیلیا میگن آی بعدش نشاسته بخور فلان کن... خدا بخواد میگیره خدا نخواد هرکاری کنی نمیگیره، من فقط یک هفته استراحت مطلق بودم،هفته دوم در حد ی لیوان اب به خودم بیارم اینا، دوهفته هم حموم نرفتم، دسشتویی فرنگی استفاده کردم، هراز گاهی میخوای درد پریودی طور بگیری استرس نداشته باش، بعضیا خونریزی لانه گزینی دارن من نداشتم، به علائم حالت تهوع اینا هم اهمیت نده ممکنه هم از امپولای پروژسترون باشه که میزنی هم استرس، سینه درد من هم اواخر شروع شد، بسپار به خدا دیگه هرکاری از دستت برمیومده کردی، داروهاتو سروقت بخور ،استراحت کن فقط هرچقدر خونه کثیف شد اهمیت نده،اگر شیاف پروژسترون بزاری هم ترشحات سبز کم رنگ میخواد بیاد ازت عادیه ولی اگر همراه سوزش و خارش و بو بود ینی عفونت کردی، سرخود هم کاری نکن از دکتر بپرس، غذا هم همه چی به اندازه اش بخور 

انشاءالله که خبر مثبت بودنشو بعد دوهفته میدی بهمون