نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
عزیزم درمورد وضعیتتون با هیچ کس از اطرافیانتون صحبت نکنید . احتمالا یه عمل و نمونه برداری برای همسرتون انجام میدن که اگه بازم نتیجه صفر باشه یه راه حل براتون میمونه که طی مسیر درمان متوجه میشید و قطعا اگه بخواین میتونید مادر بشید و طعم روزای بارداری و مادر شدن رو بچشید ❤
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم درمورد وضعیتتون با هیچ کس از اطرافیانتون صحبت نکنید . احتمالا یه عمل و نمونه برداری برای همسرت ...
فقط مامانم خبر دارن چون دیروز فهمیدن
و منم حالم خیلی بد بود
اما چون میبینم تو خانواده همسرمم این چیزا هست البته اونا انکار میکنن ولی منم به خودم قول دادم هرچی شد منم انکار کنم و نزارم کسی بفهمه
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
به این ک میگی ک اصلا ربطی ندارهتعداد اسپرم رو زده صفر؟؟
تو جواب آزمایش دوتا قسمت پایینش اعداد نداشت بعد همینجور که دکتر میدید من گفتم خانم دکتر من از ازمایش سر درنمیارم ولی تو همه جواب ازمایشات جلو عبارات انگلیسی یه اعدادی بود چرا این نداره
گفت عزیزم اسپرم شوهرت صفره یعنی کلا نداره واسه همین جلو همه عبارات عدد نیست
فقط مامانم خبر دارن چون دیروز فهمیدن و منم حالم خیلی بد بود اما چون میبینم تو خانواده همسرمم این چیز ...
آفرین الان دیگه زمونه ای شده اگه بخوای حتما میتونی باردار بشی حتی اگر صفر باشه اصلا ناراحت نباش خدا هم گفته از تو حرکت از من برکت . هر وقت سوالی داشتی بتونم حتما کمکت می کنم عزیزم.
آفرین الان دیگه زمونه ای شده اگه بخوای حتما میتونی باردار بشی حتی اگر صفر باشه اصلا ناراحت نباش خدا ...
یه دنیا ممنونم بابت حس خوبت
شاید تو نتونی درک کنی که چه حس خوبی با حرفات بهم دادی ولی من واقعا واسه حال دلت دعا میکنم که هیچ وقتی ناراحتی توش نباشه
چشم حتما
نیازی نیست که حتما تو آزمایشگاه انجام بدهباز هرجور خودتون صلاح میدونید
اخه نوشته تا قبل از نیم ساعت نمونه رو باید تحویل بدیم
از خونه ما تا آزمایشگاه با ترافیک تقریبا یکساعت و گاها بیشتر فاصله اس
خب ی آزمایشگاه نزدیک ببرید مهم نیست که و آزمایشگاهی باشع
نزدیکمون دوتا هست ولی چندین بار آزمایش هاشون خطا داده
مثلا دوست خواهرم بچشو آزمایش خون برده بود واسه آهن خونش
گفته بودن بچت سرطان داره
یعنی مرد و زنده شد
منم ترسیدم ببرم همسرم و چون دیگه کسی زیاد اونجا نمیره
نمیدونم ولی فک میکنم از اسپرم خیلی چیز پیچیده ای نباشه تحرک و تعداد اسپرم رو میزنم دیگ
منم زیاد سر درنمیارم ولی نتونستم ریسک کنم
الانم که کلا اینطوری شد