2777
2789
عنوان

دیشب میخواستم همه چی رو بگم ولی خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 80 پست
دیگه مجبوری بخاطر شوهرت خودتفک کنم اتاق داشته باشن انجام بدین

یعنی تو جواب اثر میزاره؟

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یعنی تو جواب اثر میزاره؟

احتمال زیاد اره

شوهرت نباید تنها انجام میداد قشنگ تحقیق کن تو نت یا همینجا تز بچه ها بپرس ببین شرایط چطور بوده

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال زیاد ارهشوهرت نباید تنها انجام میداد قشنگ تحقیق کن تو نت یا همینجا تز بچه ها بپرس ببین شرایط ...

باشه عزیزم ممنونم بابت راهنمایی هات ان شالله خدا کمکت کنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

احتمال زیاد ارهشوهرت نباید تنها انجام میداد قشنگ تحقیق کن تو نت یا همینجا تز بچه ها بپرس ببین شرایط ...

ازمایش اسپرم تا سه روز هیچ رابطه ای نباید داشته باشی بعد سه روزم معذرت میخوام ولی نباید مرد با دخول ارضا بشه اینو دکتر به همسرم گفته بود موقعی که میخواسته براش این ازمایشو بنویسه

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

چقد بده آدم اطرافیانشو درک نکنه و انقد توقعه بی‌جا داشته باشه که بقیه از نبودنش خوشحال بشن میدونم ته ...

منم مجردم و امیدوارم اینطوری نشم چون واقعا خانواده م خیلی حامی هستن و حمایت میکنن 

امیدوارم  ی شوهر خوبی خدا نصیبم کنه ک جبران کنه این بدیایی ک ب خانواده م شده از طرف دامادمون

یعنی هیچ نمیاد؟

اون موقعا ک قهر نبود چادر ب سر می اومد در حد ۵دقیقه ک هر وقت می اومد ی چیزی لازم داشت یا سبزی قورمه.یا سیر .یا نون.یا پیاز .یا دو بسته مرغ. یا دو بسته گوشت. یا بیا منو برسون فلان جا و....

خلاصه هروقت سر میزد کار داشت برا حال پرسیدن ک بیاد ببینه مرده ایم زنده ایم ن  

ازمایش اسپرم تا سه روز هیچ رابطه ای نباید داشته باشی بعد سه روزم معذرت میخوام ولی نباید مرد با دخول ...

من جزییاتشو خدایی نمیدونمم فقط یادمه برادرم و زنش گفتن باهم میریم و بایدچیز بیاد ولی روشش رو اطلاع ندارم

اون موقعا ک قهر نبود چادر ب سر می اومد در حد ۵دقیقه ک هر وقت می اومد ی چیزی لازم داشت یا سبزی قورمه. ...

نه الانو گفتم شیش ماهه قهره نرفتین بیارینش آشتی؟ 

گناه داره 

شاید شوعرس خسیسه خرید نمیکنه برا خونه

نه الانو گفتم شیش ماهه قهره نرفتین بیارینش آشتی؟ گناه داره شاید شوعرس خسیسه خرید نمیکنه برا خونه

اوووه اینقد از شوهرش تعریف میکنه انگاری آسمون دهن باز کرده شوهر این اومد پایین 

ن خواهر بیکارم یا دنبال دردسریم چندماهیه رنگ آرامش رو دیدیم شده ۷صبح در زده بصورت طلبکاری با دادوفریاد نون۸تا  بدین صبحونه نداریم 

من جزییاتشو خدایی نمیدونمم فقط یادمه برادرم و زنش گفتن باهم میریم و بایدچیز بیاد ولی روشش رو اطلاع ن ...

نه بابا ظرف میدن میاره خونه خودش کاری میکنه که چیز بشه بعدش تندی باید ببره ازمایشگاه مثلا تو ده دقیقه باید برسونه وگرنه نتیجه ازمایش درست درنمیاد البته تو شهرمااینجوریه 

نه بابا ظرف میدن میاره خونه خودش کاری میکنه که چیز بشه بعدش تندی باید ببره ازمایشگاه مثلا تو ده دقیق ...

ولی جاهای دیگه اتاق دارن

برادر منم فک کنم دیر رسونده بود که صفر شد چون بعدش بچه دار شدن

ولی جاهای دیگه اتاق دارنبرادر منم فک کنم دیر رسونده بود که صفر شد چون بعدش بچه دار شدن

اها ممکنه بخاطر حساسیت ازمایش اتاقم داشته باشن ولی خب شهرما اینجوری نیس گلم 

ازایشگاه ها که همچین اتاقی ندارن

فقط مراکز ناباروری دارن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ازایشگاه ها که همچین اتاقی ندارنفقط مراکز ناباروری دارن

منم اونو گفتم

تو شهر ماهم نداشت بهاطر این برادرم دیررسوند ازمایشش خرابشد