2777
2789
عنوان

دیشب میخواستم همه چی رو بگم ولی خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 80 پست
کشیده کنار ولی این ول کن نیست یعنی گوشی رو قطع می‌کنه بازم زنگ میزنهیه حرف رو صدبار میزنه بازم نه می ...

خودت جوابشو بده.بگو مزاحم زندگی ما نشو.اگه چیزی گفت بگو خودتو بیش از این کوچیک نکن.وقتی میبینی برادرت بی محلی میکنه انقد اصرار نکن

اسی کاملا درکت میکنم

ان شاءالله که همسرت راضی بشه برای درمان و...

ان شاءالله تو بیض.ه هاش اسپرم باشه 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کشیده کنار ولی این ول کن نیست یعنی گوشی رو قطع می‌کنه بازم زنگ میزنهیه حرف رو صدبار میزنه بازم نه می ...

برای اینکه پر روهست 

هرچه تماس گرفت بذارید رو بی صدا ودیگه جواب ندین

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

آره عزیزمدوتا جنین داشتن،یکیو انتقال دادن یکیو فریز کردنالان هردو هم خداروشکر سالم وسلامت هستن

خیلی خوبه که راضی شدن برای درمان

شوهر من که اصلا راضی نمیشه 

خدا حفظشون کنه❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اسی من کاری به مشکل شوهرت ندارم انشاءلله که حل میشه ولی بدیش اینه که همه فکر میکنن مشکل از شماست کاش ...

دیروز از بس گریه کردم مامانم فهمید

ولی خودشون خبر دارن چون خواهر شوهرم نزدیک پنجاه سالشه و یه بچه چهارساله داره

اون خواهرشوهرم سی و خورده ای سالشه هنوز بچه دار نشده یبارم شنیدم مادرشوهرم داش براش دعا میکرد

تو فامیلاشون دیدم مواردی

ولی هیچ وقت به روی همسرم نیاوردم که دلش نشکنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خیلی خوبه که راضی شدن برای درمانشوهر من که اصلا راضی نمیشه خدا حفظشون کنه❤️

آخه واقعا بچه جیخواستن

ببخشید چرا راضی نمیشه؟ 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یکبار بدون رودربایستی برداره بگه خواهر جان چرا همسرت انجام نمیده یا خودت اسنپ نمیگیری بری بیاییمن وق ...

اینقدر پروعه که میگم تا حالا بهش فحشم داده ها ول کن نیست همش میخنده و‌میگه این کوچیکتراز ماس چیزی تو دلش نیست

من که گفتم اگه ول کن نبود میرم به شوهرش میگم اخه یه فامیلب دوری با همسرش داریم یعنی حتی پدرشوهرمم نتونست اینو ادم کنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دیروز از بس گریه کردم مامانم فهمیدولی خودشون خبر دارن چون خواهر شوهرم نزدیک پنجاه سالشه و یه بچه چها ...

چه عجیب یعنی دختراشونم مشکل داشتن

چند ساله ازدواج کردی؟برای اینکه شوهرت ناراحت نشه هی بگو من فعلا بچه نمیخوام و یکم بذار خوش باشیم و فلان چه زن خوبی هستی امیدوارم مشکلشون حل بشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

خواهر منم اینطوریه متاسفانه 

پدر مارو در آورده 

رسما مارو نوکر شوهرش میدونه 

برادرم بزرگم پول بده برا سرماخوردگی بچه ش 

برادر کوچیکم رسما  سرویس مدرسه و رفت وامدشون شده تو سطح شهر 

مادرم اشپزشون 

پدرم سطل زباله خالی کنه 

منم بچه هاشو درس بدم 

حالا بگذریم ک میاد خونمون از نون گرفته تا مرغ و گوشت ظرف و ظروف و....قرض میگیره (نمک داری؟؟زردچوبه بده.

مامان میخوام قورمه سبزی درست کنم دو بسته گوشت بده و....)

حالا از برج ۲ سر اینکه مامانم مریض احوال بود و من بهش گفتم   مامانی دیگه نمیتونه برات قلیه ماهی درست کنه 

قهر کرد شکر خدا و دیگه نمیاد خونمون 

ان شاءالله که دائمی باشه ب حق محمد و آل محمد

خودت جوابشو بده.بگو مزاحم زندگی ما نشو.اگه چیزی گفت بگو خودتو بیش از این کوچیک نکن.وقتی میبینی برادر ...

اره باید خودم دست بکار بشم

خودم میخوام به شوهرش بگم از اقوام دورمونه

اسی درسته جوابه آزمایش ناامیدکننده به نظر میاد ولی مجددا آزمایش بدید به شوهرت هم بگو جوابه آزمایشه قبلیتون دقیق نیست انگار مشکلی پیش اومده دکتر خواسته دوباره آزمایش بدی دفعه‌ی بعد باهاش برو و جواب رو بگیر حداقل هرچی بشه کنارشی و اینکه دیگران بهش بگن واسه خودت بهتره..

خودتم بچه دوس داری؟اگر خدایی نکرده نشه توی این زندگی میمونی؟(البته دیگه توو این زمونه هیچی نشد نداره میتونین به هزار روش بچه دار بشین فقط باید صبور باشین) 

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
آخه واقعا بچه جیخواستنببخشید چرا راضی نمیشه؟

ما هم میخواهیم خیلی زیاد

حوصله نداره میگه اگه خدا بخواد میده

چند سال کارم شده راضی کردنش ولی اصلا 

حتی هفته ی پیشم باهاش بحثم شد

اصرار زیادی که بکنم میگه جدا بشیم بهتره اگه واقعا دلت بچه میخواد

اسی کاملا درکت میکنمان شاءالله که همسرت راضی بشه برای درمان و...ان شاءالله تو بیض.ه هاش اسپرم باشه

ان شالله 

توهم نکنه این راه رو رفتی 

چیشد اخرش

برای اینکه پر روهست هرچه تماس گرفت بذارید رو بی صدا ودیگه جواب ندین

میخوام تو گوشی همسرم بلاکش کنم😆😩امیدوارم نتیجه بده