2777
2789

خراب کرد

طبق تاپیک قبلی همسر من آزمایش اسپرمش صفر شده

یعنی هیچ اسپرمی نداره خودمو اماده کردم که بهش بگم یهو خواهرش تماس گرفت و بحث که چرا کفشای بچه منو ندادی بدوزه

به صورت خلاصه میگم این خواهر شوهر من هم پولداره هم ماشین داره یعنی تو رفت و آمد هیچ مشکلی نداره

ولی تموم کارهای ریز و درشتش رو زنگ میزنه به همسر من

که مبادا شوهرش خسته بشه

از هر چندتا کار همسر من به زور یکی رو انجام میده اما جوری جیغ جیغ میکنه که اعصابشو تا ساعت ها خورد میکنه

توروخدا یا شوهر نکنید یا اگه کردید دیگه توقع زیاد از برادراتون نداشته باشید

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوه باید شوهرتو متقاعد کنی ک کلا بکشه کنار

کشیده کنار 

ولی این ول کن نیست یعنی گوشی رو قطع می‌کنه بازم زنگ میزنه

یه حرف رو صدبار میزنه بازم نه میشنوه دوباره میگه میگه

اصلا هم بهش توهین کنی ناراحت نمیشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

عزیزم ناامید نشو

داییم همین مشکل رو داشت و الان دوتا بچه داره

براتون آیت الکرسی میخونم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم ناامید نشوداییم همین مشکل رو داشت و الان دوتا بچه دارهبراتون آیت الکرسی میخونم

آی وی اف کردن؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

اسی من کاری به مشکل شوهرت ندارم انشاءلله که حل میشه ولی بدیش اینه که همه فکر میکنن مشکل از شماست کاش به شوهرت بگی یه جوری به خانوادش بگه مشکل خودشه شما به خانواده خودت نگو چیزی انشاءلله خوب میشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
شما نگی بهش بهتره بذار ازمایشو ببره دکتر اونجا بفهمه خیلی فشار سنگینیه براشون

اخه میگم میخوایم دوباره بریم دکتر میدونم میپرسه تو که دکتر رفتی پس چی گفت

من دیشب خودمو زدم به سردرد گفتم میخوابم فردا برات میگم 

آی وی اف کردن؟

آره عزیزم

دوتا جنین داشتن،یکیو انتقال دادن یکیو فریز کردن

الان هردو هم خداروشکر سالم وسلامت هستن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم ناامید نشوداییم همین مشکل رو داشت و الان دوتا بچه دارهبراتون آیت الکرسی میخونم

ان شالله 

خدا الهی به زندگیت برکت بده

یکبار بدون رودربایستی برداره بگه خواهر جان چرا همسرت انجام نمیده یا خودت اسنپ نمیگیری بری بیایی

من وقت ندارم 

اون نگفت خودت بگو 

بذار ناراحت بشه قهر کن اصلا قطع رابطه کنه 

مگه مهمه

اون به فکر اعصاب وارامش زندگی شما هست که شما باشید 

درضمن به همسرت نگو اسپرمت صفرهست و...بگو رفتیم دکتر ایشون گفتن نیتز هست احتمالا هردومون داروبخوریم وباید بریم پیشش ....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶