2777
2789

اون دوماه پیش عروسی کرد ، من هشت ماه پیش 

خونه ام شهر دیگه اس 

همه دوستام مشهدن ، اومدم دیروز خونه اش همه مون جمع شدیم 

بعد میبینم پدر شوهر یه خونه بزرگ دوخواب تو یه جای نسبتا خوب شهر داده بهشون که سه دنگش به اسم دوستمه 

جهازش رو دقیق رنگ های سبز و کرم و صورتی و این رنگ های ملیح برداشته با کیفیت های خوب و همه چی تموم 

یه اتاقش فقط برای خوابه ، یکی برای میز مطالعه و اینا 

آشپزخونه بزرگ ، ماشین زیر پاشون انداخته پدرشوهرش 

یه عروسی مجلل گرفتن 

بعد با خونه زندگی و مراسم خودم مقایسه اش کردم 

شوهرم طفلی یه قرون از کسی نگرفت ، از یه خونواده معمولی بودن ، آنقدر کار کرد تا به مراسم معمولی گرفت ، یه خونه کوچیک تک خواب خرید ، یه ماشین قدیمی خرید 

جهازم هم به پای جهاز دوستم نمی‌رسه 

از وقتی دیروز خونه دوستم رو دیدم که چقدر رویاییه، گفتم خدا براش حفظ کنه ولی منم دلم خواست 

هردو مون هم کارمندیم

شوهر تو مرد تره میدونی چرا ؟  چون دستشو نکرده تو جیب باباش

بگو خداروشکر که همین کم روهم که  داریم ، با عزت داریم 

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک اخرم دردمون یکیه😂😂😂

حالا حسودیم ک نشد ولی خب دلم خواس

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ایشالا خدا براتون بسازه چند برابرش رو بده

منم شوهرم هيچکس پشتش نبود حتی هزار تومن.خودش دست تنها  تو این تهران با این تورم و گرونی  زحمت میکشه

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
ایشالا خدا براتون بسازه چند برابرش رو بده منم شوهرم هيچکس پشتش نبود حتی هزار تومن.خودش دست تنها تو ...

گناه هم دارن 

با این همه تلاش حداقل ده سال از شوهر دوستم عقبه 

اون باباش ده سال جلو انداختش

استارتر شوهر شما مستقله، شوهر دوستتون بچه ننه و هر چی دارن رو از پدرشوهره دارن

نمیگم حمایت بده ها، ولی مرد پررو و بی مسئولیت میشه و من خودم به شخصه غرورم اجازه نمیده، حارم پیکان قراه سوار بشم ولی لندکروز پدرشوهرم رو قبول نکنم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

شما هم همسرت تلاش کرده همه چی خریده این خیلی ارزشمنده چند سال بگذره و رو روال بیوفتین بهترش رو می‌خر ...

آره می‌دونم ولی الان دگ من روم نمیشه به دوستام بگم بیان خونه ما 

مقایسه اش میکنن

گناه هم دارن با این همه تلاش حداقل ده سال از شوهر دوستم عقبه اون باباش ده سال جلو انداختش

مال حلال برکت داره عزیزم

🙂🥰 ان شاالله خدا به زندگیتون عشق و گرما بده

یادت نره مقایسه، بلای حون رابطه است، مقایسه نکن و مبادا این حرفا رو به شوهرت بزنی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب