2777
2789
عنوان

ابرو رفتههه خاک تو سرم کاش بمیرم

210 بازدید | 7 پست

وای وای لعنت به من چقدر احمق وخر هستم خاک تو سرم چند ماه هست که اینستا آپدیت جدید داده بعد گفتن برید تو تنظیمات میتوانید کاری کنید که کسی نبینه چی لایک می کنید و کامنت می زارید و.. منم انتخاب کردم که کلا هیچ کس نبینه دیگه خیالم راحت شد محتوایی که می خواستم رو لایک می کردم و کامنت می‌ذاشتم الان دیدم بعد چند ماه رفیقم که مثل خودمه دقیقا پیام داده بود عه منم این ریلز رو لایک کردم تو اینستا لایک تو هم زیرش بود تو قسمت دوستان نشون میده از اون موقع تا الان خوابم نمی ره دیوونه شدم کل فامیل و آشنا پیج منو دارند فهمیدن قضیه رو تا الان حتما لایک و کامنت  هامو زیر پست ها دیدن من خر این همه وقت فکر می کردم هیچ کس خبر نداره

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامنت هاتو میتونی بری تو تنظیمات پاک کنی همشونو همینطور لایک هاتو

خیلی زیاد. هست خیلی خیلی زیاد دیگه تا الان هم دیدن تو این چند ماه مطمعنم 

خیلی زیاد. هست خیلی خیلی زیاد دیگه تا الان هم دیدن تو این چند ماه مطمعنم

حداقل کامنت هاتو پاک کنی بهتره اگه محتوای مناسبی نذاشتی میتونی دونه دونه انتخاب کنی و بعد حذف بزنی

آواکادو سایت🥑                                                            

به درک اهمیت نده دختر زندگی خیلی از اینا احولات سریعتر میگذره تا ناراحتی چیزای کوچیکی مثله اینو بخور ...

می‌خوام دلداری بدم به خودم ولی ببین خیلی افتضاح هست محتوایی که دنبال کردم الان می فهمم چرا یکی شون انفالو کرد منو مطمعنم نظرشون راجبم خیلی بد شده 

حداقل کامنت هاتو پاک کنی بهتره اگه محتوای مناسبی نذاشتی میتونی دونه دونه انتخاب کنی و بعد حذف بزنی

تا چند روز باید در گیر باشم کاش میشد همش رو با هم حذف کرد  ۳ ساعت باید یکی یکی انتخاب کنم 

تا چند روز باید در گیر باشم کاش میشد همش رو با هم حذف کرد ۳ ساعت باید یکی یکی انتخاب کنم

فکر میکنی اونقدر طول نمیکشه من امشب پست های سیو شده رو که بالای هزارتا بودن رو پاک کردم مراحل پاک کردن سیو ها خیلی طولانی تره فکر میکنم ۴۰دقیقه طول کشید

آواکادو سایت🥑                                                            

می‌خوام دلداری بدم به خودم ولی ببین خیلی افتضاح هست محتوایی که دنبال کردم الان می فهمم چرا یکی شون ا ...

خب بد بشه دختر! پسته اینستاس! اینستاس دیگه پر از مسخره بازی، لاکچریه و... هزار تا کوفت دیگه 😂👐🏻

ول کن بابا فکر میکنن یا نه به درک مهم خودتی که از اون محتوا لذت بردی! بعدم این پیج و سلیقه و چیزیه که تو ازش خوشت اومده میخوان بخوان نمیخوان وصع همینه بیخیال شو توهم یه چیز کوچیک خیلی گنده میکنیا!