2777
2789
عنوان

من خیلی دلم شکسته.......

230 بازدید | 28 پست

من برای باردوم ازدواج کردم وشوهرم مردخوبی ولی زیاد ازبچه خوشش نمیاداز ازدواج قبلیش هم یه دختر داره بامازندگی میکنه شوهرم میگهاین بچس دیگه بچه رو میخوایم چیکار من هم خیلی دوست دارم خودم مادر بشم ولی مخالفت می کنه خیلی ناراحتم خب هر زنی دوست داره خودش مادر بشه دیگه 

بااينكه هميشه ميگم تو اين مورد مرد هم حق داره

ولي اينجا اقا داره خودخواهي ميكنه

قرص نخور بهش اتك بزن

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید یکم بهش وقت بدی سعی کن بچه ی کوچیک زیاد سمتش ببری جذبش بشه یا بگی چقدر بابا بودن بهت میاد و اون متقابلا این فکر رو راجب تو میکنه که چقدر مادر بودن بهت میاد یکم بهش زمان بده منم همسرم بچه نمیخواست ولی خو سیاست بکار بردم الان دوتا دارم

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
عزیزم تو پیشگیری نکن اصلانم بهش نگو یه مدت بگذره باردتر میشی شوهرتم عاشق بچتون میشه

به نظر من این کار خیلی اشتباهه اون اقا هم حق داره بدونه جلوگیری نمیکنه اگه بعدا بگه بچه رو بنداز چی کار کنه

یه سری مشکلات داریم ولی درکل خوبه ولی بعضی موقع ها کم میارم اخه حسه مادرانه ای ندارم با این که دخترم ...

به نظرم رابطه رو با بچه قوی کنی شوهرت خیالش راحت میشه راضی میشه.

خیلی باهاش بازی کن  بیرون برید دوتایی چیزهایی که دوست داره براش بخر

نه فقط میگه هنوز زوده

خوب لابد زوده.

من و شوهرم هر دو مجرد بودیم من یک سال بعد از عروسیمون به شوهرم گفتم برای بچه گفت زوده سال دوم اقدام کردیم واقعا درست میگفت زود بود امسالم جا داشتیم اقدام نکنیم