2777
2789

😂😂😂🤭🤭وای دکتر گفتن خانم فلانی بفرمایید نوبت شماس

اومدم تو اتاق دکتر ..دکتر با لبخند(کلن فاز مهربونی داره)گفت خوبین خانم فلانی 

😐😐😐😖😖😖😖گفتم قربونت مرسی 

میگم ای کاش میگفتم ممنونم ...🤣😂😂🤭🤭ایییی

همش میگم نکنه با خودش بگه اووووو چ پسر خاله شده

کلن عادت بدی کردم ...ی بارم به پست چی گفتم قربونت ممنونم ...😐

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

وا

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من صمیمی ام

پارسال براشون یه بج خریدم روش نوشته بود دکتر مملکت

تا ماهها میزدن به سینه شون

آدم نمیتونه با کسی که دستش تا آرنج تو حلق آدمه صمیمی نشه😀

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

😂خندم گرفت اشکال نداره منم خیلییی بد سوتی میدم

جبرانی داشتیم استاد آخر کلاس داشتم میرفتم بیرون بهم گفت فلانی امیدوارم خسته‌ات نکرده باشم و ... گفتم که آرهههه حالا اشکال نداره خدافظظظ😐حتی گوش ندادم چی میگه بعدش که اومدم بیرون فهمیدم چه گندی زدم حالا بقیه بچه ها نه استاد چه حرفیه زحمت کشیدین تشریف آوردین🌚💔

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

دندون پزشک ندارم من چه باکلاسید شما من هرسری ی جایی میزم 😂😂

با کلاس کجا بود 🤣😂😂😂😂دندونام خراب بود 

هیچ جوگیر شدم زدم ب سیم آخر و میخام تا تهشون درست کنم

از روکش ایمپلنت ....امروز ی دندونم اون ته کج بود 

گفتم دکتر اینم با ارتودنسی درست کن 

دکتر خندش گرفت گفت میخوای تمام مراحل طی کنی گفتم اره 🤣😂

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

یعنی چی با دندون پزشکتون راحتین؟؟؟؟

مثلا با سوپری سر کوچتون راحتین؟

با کارواشی خیابونتون راحتین

با پاکبان محله تون راحتین

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.