2777
2789
عنوان

هورمون رشد

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 44 پست
عکس برا چی میگیر صفحه های رشد بچه معلومه که بازه سن استخوانیش شاید پایینه یا تغذیه خوبی نداره

قد من و شوهرم کوتاهه.ولی بچه مم اصلا خوراک درستی نداره.فقط شیر کاکائو و بستنی خونه مادرشوهرم براش میگیرن و شکلاتم بهش خیلی میدن

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
یه آزمایش هس هورمونشونو نشون میده با عکس از مچ دست

دادیم اتفاقا یه هورمون رشدش کم بود تو ازمایش جواب و با واتساپ فرستادیم دکتر مولتی و اهن داده برا همون تعجب کردم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم والا همینطوری اینترنتی دیدم نوبتاش همون روز خالیه رفتیم اونجا.جواب ازمایشو با واتساپ فرستادی ...

ن بابا اینو من یکی دوهفته پیش،نوبت گزفتم ۱ آذرنوبت داد.ویزیتشم‌۵۲۰ تومنه خانوم

حالا برم‌ببینم برا برادر زارهام‌نتیجه میده 

دخترمن دوماه پیش بردمش بهداشت ۸۸بودحالا من برادر زادهامو ۱ آذر دکتر عباسیان مشهد نویت گرفتم‌میبریمشو ...

دکتر عباسیان متخصص اطفاله..تو کار رشد و اینا هست؟

قد من و شوهرم کوتاهه.ولی بچه مم اصلا خوراک درستی نداره.فقط شیر کاکائو و بستنی خونه مادرشوهرم براش می ...

پس همینه شکلات و شیرینیجات مصنوعی کلا حذف کن براش الکی معدشو پر نکن با هله هوله 

ن ببخشید دکترسمیه هاشمیان

آها پس خبرشو بگو بهم لطفا

برای قد بچه هارو میخوان ببرین؟؟

آره عزیزم ۱ آذر نوبت دارم‌ببرم خبرمیدمت ک از کی باید کنترل شرو کنیم

سلام خوبین

چی شد خبری ندادین از متخصص غدد برای برادرزاده هاتون؟؟ چی گفتش دکتر

سلام عزیزم الان خیل زوده برای هورمون رشد اصولا 10 سال به بعد میزنن  ولی حتما ببرینش برای عکس گرفتن چون خیلی مهمه و به تشخیص پزشک خیلی کمک میکنه منتهی فعلا شبا قبل 9 بخوابونش غذای سالم و مکمل هایی که دکترش داده بدین بهش 

سلام خوبینچی شد خبری ندادین از متخصص غدد برای برادرزاده هاتون؟؟ چی گفتش دکتر

سلام عزیزم اتفاقا امروز ت فکرم بودید پیدات نمیکردم

برادرزادهام‌آزمایش نوشت وعکس دست گ گرفتیم جوابش هفته دیگ‌میاد

برادخترم‌پرسیدم گف نرماله ولی درکل گف از ۶ 

۷سالگی ب بعد معمولا میارن زیرنظر 

براپسرشما پرسیدم گف پایین تر گف باید زیرنظرباشن ولی درادامه گف  از ۵ اینا 

ولی خب چون میگید الانم‌پسرتون نمیزاره ازش عکس بگیرن بزار یکی دوسال دیگ‌  یکم‌فهمیده تربشه بعد ببرش

ولی بچه زیاد اورده بودن انگاردکتربدی نیس 

سلام عزیزم الان خیل زوده برای هورمون رشد اصولا 10 سال به بعد میزنن ولی حتما ببرینش برای عکس گرفتن چ ...

مرسی عزیزم لطف کردی از اطلاعاتت.خوراک درستی هم نداره🥲

سلام عزیزم اتفاقا امروز ت فکرم بودید پیدات نمیکردمبرادرزادهام‌آزمایش نوشت وعکس دست گ گرفتیم جوابش هف ...

ما ازش آزمایش گرفتیم یه فاکتور رشدش کم بود و عکس و ک نذاشت بگیریم.متاسفانه نمیتونم ب این زودی برای عکس ببرمش.ب شدت از همه چیز میترسه(آرایشگاه حمام دکتر آزمایشگاه وسایل برقی) و متاسفانه الان دوسه روزه لکنت زبان پیدا کرده خیلی غصه میخورم.برای یه مشکل دیگه شم دوباره دیروز بردمش متخصص اطفال.

ممنون ک برای پسر منم سوال کردی ینی گفت از حدودای ۵ پیگیر بشیم؟؟

حالا شاید دو ماه دیگه برم مشهد.یکی از شربتاش تمام شد.اگه بازم مولتی گفت نمیگیرم.میترسم زیادش خوب نباشه.سعی میکنم رو خوراک کار کنم یا نظر متخصص دیگه ای هم سوال کنم ک پیگیری جدی الان نیازه یا نه!!

پیش دکتر تغذیه ببرش بهش داروی اشتها اور بده تا قشنگ غذا بخوره

متاسفانه شربت های زینک دار ک برای اشتهاست تا حالا تا این سن تاثیری،نداشته