2777
2789
عنوان

هورمون رشد

404 بازدید | 44 پست

هورمون رشد رو برای بچه ها از چه سنی شروع میکنن؟؟

پسر من سه سالشه قدش کوتاهه یه ویزیت بردمش پیش متخصص غدد فقط مولتی و آهن داده،ب نظرتون نباید زودتر شروع کنه درمان تخصصی تر رو؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
ن فک‌نکنم ب این زودی چیزی یدنقدپسرتون‌چندهدخترمنم‌ریزمیزس هنو دوسال چهارماهشه البته

سه سالگی بردمش دکتر گفت ۸۴ ۸۵.

دختر شما چنده

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه سالگی بردمش دکتر گفت ۸۴ ۸۵.دختر شما چنده

دخترمن دوماه پیش بردمش بهداشت ۸۸بود

حالا من برادر زادهامو ۱ آذر دکتر عباسیان مشهد نویت گرفتم‌میبریمشون حتماومیپرسم‌ک از چه سنی باید شرو کنیم ک رشد قدیشون خوب شه 

دخترمن دوماه پیش بردمش بهداشت ۸۸بودحالا من برادر زادهامو ۱ آذر دکتر عباسیان مشهد نویت گرفتم‌میبریمشو ...

خداروشکر کوچولوی شما ک نرماله

ممنون عزیزم.تو رو خدا یادت نره خیلی مغزم درگیره.منم مشهد بردمش دکتر کریمدادی خودمون مشهد نیستیم

باید از صفحه رشدش عکس بگیرن ببینن نیازه یا نه

والا عکس،نوشت پسر من اینقد ترسوئه نذاشت عکس بگیریم انگار ک خواستیم سرش رو ببریم.پول عکسم دادیم بی نتیجه

والا عکس،نوشت پسر من اینقد ترسوئه نذاشت عکس بگیریم انگار ک خواستیم سرش رو ببریم.پول عکسم دادیم بی نت ...

عکس برا چی میگیر صفحه های رشد بچه معلومه که بازه سن استخوانیش شاید پایینه یا تغذیه خوبی نداره 

خداروشکر کوچولوی شما ک نرمالهممنون عزیزم.تو رو خدا یادت نره خیلی مغزم درگیره.منم مشهد بردمش دکتر کری ...

اخه توپارک یکی دونفر تاگفتم اون موقع حدود. دوسالش بود

پرسیدن‌چن وقتشه گفتم انقد گفتن کمتر میخوره بهش

متظورشون ریزه میزس 

الان تو فامیل نوه عموم‌۹ماه از دخترمن بزگتره ولی قشنگ کلی قدش از بچه من بلندتره

منم‌مشهد نیستم‌نیشابورم

ولی تعریف اینو شنیدم‌گفتیم‌ببریم

اونی شما بردید دکترخوبی بود؟

قدش چندهالان هورمون نمیدن همون. ویتامین میدنشبا ۹. بخوابونششیر هم بهش بده بخوره

۸۴.۸۵

شیر ک اکثرا میخوره

اخه توپارک یکی دونفر تاگفتم اون موقع حدود. دوسالش بودپرسیدن‌چن وقتشه گفتم انقد گفتن کمتر میخوره بهشم ...

نمیدونم والا همینطوری اینترنتی دیدم نوبتاش همون روز خالیه رفتیم اونجا.جواب ازمایشو با واتساپ فرستادیم برای منشی