یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من اون موقع راحع بهش خیلی تحقیق کردم واقعا هیچ درمانی نداره خودتو اذیت نکن فقط لیزر و پاورفیت که اونم تو شیردهی نمیتونی مصرف کنی پس یکم سعی کن سیستم ایمنی رو تقویت کنی مخصوصا با صیفی جات و سبزی ها کلم بروکلی عالیه مصرف آب زیاد و ویتامین و ورزش . و اینکه خیلی بهشون توجه نکن
نگران نباش استرس نداشته باش میدونم دست خودت نیست ولی دقیقا من زمانی ک استرس نداشتم و بهش اصلا فکر نکردم بعد 7 سال ویروس از بدنم پاک شد بدنت رو قوی کن چیزای مقوی بخور زائده ها هم کرایو کن فک کن سرماخوردگی هست دوره داره تمام میشه
همه زندگیم شده درخواست دعا از بقیع دیگ حالم بهم میخوره بس بلا سرم میاد
فکرش رو نکن ی دوره منم اینجور بودم خیلی میترسیدم همش گریه میکردم ولی گذشت لیزر نکن کرایو انجام بده خودت هم انجام نده چون پوست رو نازک میکنه باید دقیق بزنی رو خودش چندتا دکتر برو