2777
2789
عنوان

اچ پی وی زگیل تناسلــــــی درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 62 پست
فکرش رو نکن ی دوره منم اینجور بودم خیلی میترسیدم همش گریه میکردم ولی گذشت لیزر نکن کرایو انجام بده خ ...

ینی نگیرم از داروخونه 

دو تومنه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز تحقیق میکنم کرایو برامن گف جلساتت زیاده طبق چیزی ک میبینمهرجلسه دو هشصدمن کرایو از داروخونه پرسی ...

آره چند تا دکتر دیگه هم بپرس ، نمی‌دونم کدوم شهری ولی توی سایت دکتر تو بزن دکتر زنان خدماتشون ببین ، اونایی که دستگاه لیزر مخصوص این کار رو دارن سوال کن

من تابستون دونه ایی ۴۵۰ برام برداشت حتی جاشون هم نمونده 

ببین حتی اگه طلا داری بفروش ولی خودتو درمان کن 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
کاش بچم شیرخشکو بگیره وقتی از گشنگی جیع میزنخ ولی شیرخشکو نمیخوره ارزو مرگمو میکنم

شیر خودتو بریز تو شیشه شیر بهش بدن

با روغن زیتون مالشی قولنجشو آروم ماساژ بدن حوله گرم بزارن روش آروم میشه 

توام برو دنبال درمانت جدی دنبالش کن عوض گریه و زاری

اینم بدون هرچقدر روحیه ت ضعیف باشه و استرس داشته باشی تعدادشون بیشتر میشه

ازمایش دادی؟چ تایپی داری؟الان زایمان کردی بدنت ضعیف شده برا همین بیشتر شدن تا میتونی خونسرد باش ازش ...

خیلی خوش شخیال بودم   ک کم میشن 

حیف از من واقعا .

س تایپ بود ولی اون دوتا پرخطر،نبودن

ی پرخطر،دیگ بود

ج نمونه برداریم اومد

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

نمیدونی چقد زیاد شدن رنگ پوسته معلوم نیسنگا کردنی دس بزنی برجستن باش معلومهالان پریود بودم تموم کردم ...

تروخدا برو دنبال درمان خطرناکه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

خیلی خوش شخیال بودم ک کم میشن حیف از من واقعا .س تایپ بود ولی اون دوتا پرخطر،نبودنی پرخطر،دیگ بودج ...

باید رو پوستت نباشن ک کم بشن وقتی دست بزنی زیاد میشن چرا نمیری کرایو؟باید دارو تقویتی بخوری سعی کم بچت رو شیرخشک بدی آروم هم باش انقد خودتو نگران نکن کم کم درست میشه

نمیدونم میل خودت من دکتر میرفتم کرایو میکردم در نمیومد تا سال بعد دوباره میرفتم کرایو چجور هستن؟چندت ...

ینی هرسال جدید میشن؟

اوف

برا من دونه ای نیست حالت گروهی درمیان

بیشتر رو لابیا 

بعد الان قسمت کنارای  ورودی هم خس میکنم میخاد دراد

باید رو پوستت نباشن ک کم بشن وقتی دست بزنی زیاد میشن چرا نمیری کرایو؟باید دارو تقویتی بخوری سعی کم ب ...

نمیدونی از ماه هفتم ک گرفتم تا ب الان ک بچمو زاییدم نمتونم از استرس لذت وجودشو ببرم 

بس خودمو دستامو صد عفونی میکنم هیجی نمونده ازم

ینی هرسال جدید میشن؟اوفبرا من دونه ای نیست حالت گروهی درمیانبیشتر رو لابیا بعد الان قسمت کنارای ورو ...

ن اگ بدنت رو قوی کنی ممکنه برا تو دیگه در نیاد بدن با بدن فرق میکنه من فقط دوسال بیرون بدنم زد بعد نزد ولی تو بدنم بود من روزی دوبار پاورفیت و قرص ویتامین سی و هفته ای ی نوروبیون میزدم سیر سیاه هم از عطاری بگیری بخور

ینی هرسال جدید میشن؟اوفبرا من دونه ای نیست حالت گروهی درمیانبیشتر رو لابیا بعد الان قسمت کنارای ورو ...

دست نزن عزیزم زیاد میشن بعد چرا این همه صبر میکنی؟همین فردا برو کرایو تو یک جلسه همه از بین میرم

نمیدونی از ماه هفتم ک گرفتم تا ب الان ک بچمو زاییدم نمتونم از استرس لذت وجودشو ببرم بس خودمو دستامو ...

میفهمم واقعا چون خودم استرس رو تجربه کردم ولی میگذره مطمعن باش برا یکی ی سال برا یکی مثل من 7 سال طول کشید ولی از بدنت خارج میشه تنها راهش همینه هروقت زیگیل در اومد سریع برو کرایو قرص پروبیوتیک و مواد غذایی مقوی بخور هر سال هم پاپ اسمیر بده و ازمایش اچ پی وی انشالله ک برا تو خیلی زود دفع میشه ویروس

دست نزن عزیزم زیاد میشن بعد چرا این همه صبر میکنی؟همین فردا برو کرایو تو یک جلسه همه از بین میرم

پاورفیت چی

از کجا بدونم شیردهی میشه خورد یا ن

میخام دقیق بدونم