آیسل۲۰۱۴۴ مدیر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10616 عنوان اچ پی وی زگیل تناسلــــــی درمان | مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 62 پست دیگ نمیدونم بهترین درمان رفع زائده چیه اای خدااااتصمیمم خرید کرایو خونگی بودک کلا میگن زیادترمیشهبرامن چون زیاده لیزر طاقت سگ میخواد ای خدااااااینی هررو زمیگم چقدر گذشته مهم بوده هعیییچقدر مظلومانه دچار این کثافت شدمتوروخدا کیا داشتن بیایین صحبت من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟ 1404/08/26 | 20:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
weepingwillow عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 8144 بقول دکتر چون اول تو زائده زدی بگی هم میگه من ازتو گرفتمبرام مهم نیست درمان میخام ای خدا هرکی یچی می ... دکتر زر زده هر کی بدنش ضعیف تر باشه اول میزنه .
آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10616 لیزرو تحمل کنی بهتره از شرشون راحت میشی نمیدونی چقد زیاد شدن رنگ پوسته معلوم نیسنگا کردنی دس بزنی برجستن باش معلومهالان پریود بودم تموم کردم دس میزدمزیادترشده دارم گریه میگنم باز من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10616 چند وقته درگیری؟ یه سال هست ؟؟ من یساله کلا ازدواجمولی درگیریم برا این گوه ازهفتمینماه باردارینهمین ماه ج مثبت شد من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
مست_الست عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 3667 من پارسال عفونت داشتم رفتم معاینه گفتن داخلی زایده داری دیگه هم فریز کردن هم نمونه فرستادن ک ازمایشگاهی تایید شد ولی زایده بیرونی اصلا ندارم دیگه هم نرفتم معاینه مجدد الان دیکه یک سال گذشته باید ی پاپ اسمیر برم ولی حوصلم نمیکشه
آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10616 همسرتونم زگیل داره؟ چیزیه که شده به نظر من الان دنبال مقصر گشتن و شخم زدن گذشته فابده ای نداره برام مهم نیست بخدا فقط درماناونم کرایو ی چی میگنلیزر خیلی برام دردناک میشه چون زیاده همشم لابیا و ورودی خیلی ریزن ولی دس بزنی میفهم ادم من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
r69r71 عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 5827 من چند تا داشتم رفتم لیزر ، اصلا درد نداشت برو هر جلسه چند تا بردار خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
mmfn131313 عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 4293 من یساله کلا ازدواجمولی درگیریم برا این گوه ازهفتمینماه باردارینهمین ماه ج مثبت شد ایشالا خوب میشه راهی جز درمان نیست شیر دادن تموم شد قشنگ دارو میخوری و زائده ها رو برمیداری ناراحت نکن خودتو آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹
آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10616 من پارسال عفونت داشتم رفتم معاینه گفتن داخلی زایده داری دیگه هم فریز کردن هم نمونه فرستادن ک ازمایشگ ... اوف بیرونی بشدت زهرماره هی زیادتر شدنش تومخمه نمیدونم چقلطی،کنم نوزادم دوماهشم نیس شیز دهم من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
ویانا___ عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 2281 به بچه شیر خشک بده که بتونی دارو بخوری اقلاً ظاهرشونو محو کنی وگرنه ۱۰۰٪ رفع شدنی نیستن سیستم ایمنیت تا ضعیف بشه دوباره پیدا میشن
آرمیتا1364 عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 1422 بشین لگن سرکه سیب با آب قاتی کن حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه
weepingwillow عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 8144 نمیدونی چقد زیاد شدن رنگ پوسته معلوم نیسنگا کردنی دس بزنی برجستن باش معلومهالان پریود بودم تموم کردم ... بنظرم ضعیف شدی بدنت بخاطر زایمان و شیر دهی ضعیف شده تا میتونی خودت رو تقویت کن .
آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10616 من چند تا داشتم رفتم لیزر ، اصلا درد نداشت برو هر جلسه چند تا بردار چجور درد نداره میسوزونها خیلی دردناکهاخه من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10616 به بچه شیر خشک بده که بتونی دارو بخوری اقلاً ظاهرشونو محو کنی وگرنه ۱۰۰٪ رفع شدنی نیستن سیستم ایمنیت ... درد اینه تواین دوماه بچه بیچارم بشدت ب شیرمعا ت کردهنمیگیره شیرخشکو گشنه خابید ولی مگ میخورد من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10616 بنظرم ضعیف شدی بدنت بخاطر زایمان و شیر دهی ضعیف شده تا میتونی خودت رو تقویت کن هوف چیکارکنم اخه من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟