بایدبری بپرسی الان چه طرحی دارن بستگی به مبلغم داره بالا۵۰۰ سودمیره رو۲۸و۳۰درصد
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
ارزش پولت میاد پایان اگه احتیاج ندارید نذار یا نصف بزار نصف طلا بگیر من پول تو بانک داشتم دادم طلا اگه می موند تو بانک بیچاره میشدم ولی باید دوباره شاید بفروشم بزارم بانک به پولش احتیاج دارم ماهانه
بله بنظرتراسته میگن بانک ملی ۳۰درصد ماهانه به مبالغ میلیاردی میده؟
۳۰درصدوهمه بانکامیدن من ازتوسعه ۳۰درصدمیگیرم برامبلغی کمتراز۱میلیارداگربالا۱میلیاردداری همه بانکاسربزن شتیدبیشترم گیربیادبرااین مبلغ بانک توسعه برو
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
پس شمابایدجایی بذاری اجازه برداشت داشته باشی نرخ شکست نگیرن چون ممکنه ۲ماه دگه بخوای تبدیلش کنی