2777
2789

بیخیال بابا مگه بچه ایم بهمون برسن  من کلا از پنج شش سالکی خودم کارامو کردم حالا تو این سن یکی ناخودنامو بگیره همش مواظب باشه من مریض نشم یا حتی نرنجم خب جلو دنیا که نمیتونه وایسه 

از ظاهرم همیشه تعریف میکنه اگه فرصت داشته باشه تو کار خونه کمک میکنه نیاز مالی داشته باشم برطرف میکنم محبت کلامی و لمسی هم داره دیگه نمیتونم تصور کنم کسی موهامو ببافه واقعا!!!البته موهام همیشه انقدر کوتاهه نمیشه بافتش 

گاهی مهمونی چیزی بخوام برم موهامو اتو میکنه همین دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سره ننه و باباش اینطور میشه

میگم به خاطر اینه که ما مردا زیادی بچه ننه ایم البته شما هم نباید وسط دعوا همش از خانواده شوهر انتقاد کنید و الکی موضوع را به جاهای بی ربط بکشونید