2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا متولده تیره دیگه

چه ربطی به تیر داره، شوهر منم متولد تیره، کاملا متعادله، تقریبا همیشه یه جوره، حرفش، نظرش، اعتقادش، کاراش همه چی

وقتی می میرید نمی فهمید که مرده اید، تحملش فقط برای دیگران سخت است، بی شعور بودن هم مشابه همین وضعیت است(Philippe Geluck)
چه ربطی به تیر داره، شوهر منم متولد تیره، کاملا متعادله، تقریبا همیشه یه جوره، حرفش، نظرش، اعتقادش، ...

مال من از اونور بوم افتاده 

وقتی می میرید نمی فهمید که مرده اید، تحملش فقط برای دیگران سخت است، بی شعور بودن هم مشابه همین وضعیت است(Philippe Geluck)

من ازهرلحاظ دیوونمه 😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
چه ربطی به تیر داره، شوهر منم متولد تیره، کاملا متعادله، تقریبا همیشه یه جوره، حرفش، نظرش، اعتقادش، ...

داداشش و خواهرزادشم تیر ماهن اصلا ثبات ندارن اصلااا

پسرم ❤❤😍😍😘😘

مهربونه.خونواده دوست .هرچیزی بخام برام فراهم ه هروقت بخام برنامه مسافرت جوره...

خلاصه خیلی چیزهای دگه فعلاحضورذهن ندارم  

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

من میگم حس خوشبختی تا حدی به خود آدم بستگی داره، مثلا من فرضا از شوهرم و زندگیم ناراضیم اما مثلا خانم ایکس جای من بود خودشو غرق شادی و خوشبختی میدید، میخوام بگم تا حد زیادی به روحیه خود فرده

شوهر منم تیره همه چیشم مثل چیزایی که گفتین متعادله

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
داداشش و خواهرزادشم تیر ماهن اصلا ثبات ندارن اصلااا

شوهرت متولد ۵۷ هست؟

شوهر منم یه بار خواست موهامو ببافه همش گیر کرد توهم، ولی تهش موفق شد